miercuri, 5 mai 2010

No nothing...Just Romania.

"Din prea multă credinţă, sau poate doar din obişnuinţă, patru bărbaţi au reuşit să plece miercuri dimineaţă de la biserica Radu Vodă din Capitală cu...moaştele Sfântului Nectarie[...]Moaştele nu le-au purtat noroc însă hoţilor, trei dintre ei fiind prinşi la aproximativ 100 de metri de biserică. Al patrulea a reuşit să fugă, dar poliţiştii l-au identificat şi îl caută acum."
http://www.antena3.ro/

Eeeeee...căcat credinţă! Dumezeu zice să nu furi...deci rămân banii ulteriori în cuaţie. Dar vă daţi seama ce genii erau furăcioşii, din moment ce au fost prinşi imediat! Dacă nu aş cunoaşte mai bine inteligenţa nativă cu care ne este înzestrat neamul, mai că aş zice că a fost o înscenare, ca să îi facă o mică reclamă sfântului.

Cât de acerebrat să fi să te ducă capul la furat, dar să te prindă pe loc?? Băi, ăştia glumesc, sau cum aşa ceva?? Deci chiar aşa?? Cumva nenii răi nu se oxigenau îndeajuns la mansardă?? Mâncaţi, tati, nişte glucoză, că va face bine la neuron, dacă se mai află la locul lui! Păi în loc să spargeţi graniţele în secunda doi şi să încercaţi să plasaţi prada pe vreo piaţă neagră, voi vă jucaţi de-a uite racla-nu e racla?? Nici măcar hoţii nu mai sunt ce au fost...of, Doamne, Doamne! Nu tu drumuri, nu tu spitale, acum am rămas şi fără hoţi! Într-un fel, mi se pare corect...ăia mai inteligenţi ce dracu' să mai fure, că e sub demnitatea lor să spargă cutia milei, iar altceva...nu mai absolut avem nimic! Ras, tuns şi frezat! Zici că au trecut legiuni de omida păroasă a dudului peste noi! Stau şoarecii legaţi la cap de foame...cred că şi ei deja depun actele pentru emigrare!

Oricum, vestea bună e că Dumnezeu nu i-a ajutat şi le-a pus piedică la mârşavii, odioşii duşmani ai celor sfinte. Vestea şi mai bună e că Patriarhia face o spălătorie chimică pentru preoţi. Poftim??? DECI CUM??? Asta e ca în bancul ăla..."unde e nenea Gicu?? S-a dus la Băi, mămică; stă 2 săptămâni. AOLEU!!!! AŞA DE MURDAR E NENEA GICU????". Deci dacădeja apa nu mai are efect şi preoţii trebuie să se cureţe chimic...no comment. Clar, şi-a băgat Necuratul coada, vreun corn sau ceva introductibil. Eu totuşi înclin să cred că era vorba despre veşmintele preoţilor, dar dacă ăla de glăsuia aşa a scos-o din gură....eu sunt ca un croitor: lucrez cu materialul clientului.

Şi totuşi: să furi rămăşiţe de sfinţi şi să te prindă în 100 de metri?? Şi mai erau şi 3 prostălăi! Băi, s-au dus la furat nişte ologi, sau fugeau în reluare şi cu spatele??? Se legaseră de altar şi au alergat cât le-a permis laţul?? Goneau în genunchi, să ceară iertare Domnului pentru ce i-a împins sărăcia să facă, în timp ce îşi căutau scăparea?? Au sunat întăi la Poliţie să denunţe imfamia, apoi au purces la înfăptuirea ei?? Să mă bat cu mâneca de la maiou, că nu pricep. Şi mai erau şi 3!!! Păi şi dacă jucau pase cu odoarele sacre, tot îi ţinea mai mult! Că doar n-o fi venit o turmă de oamenii legii şi i-au încercuit pe nenorociţi...

Of, râdem noi şi glumim, dar sunt gata să pariez cu viaţa că gena cretinităţii s-a născut aicea-şa, pe plaiurile autohtone. Mihai Gâdea se întreba cu ce om fi greşit de am ajuns în situaşia asta deplorabilă. Păi cu ce să greşim?? Noi, cu nimic! A greşit Traian că nu şi-a băgat columna să epureze toţi dacii de pe continent după ce i-a cucerit; au greşit romanii când i-a mâncat la băsesc să încuscrească ei viezurele cu mânzul şi să iasă populaţia Românicii.
Ei au dat-o în bară bigtime, nu noi...nişte biete fecioare supuse implacabilei fatalităţi.


P.S.: Cum de-a scăpat al patrulea ticălos?? Ăla a avut terebentină la cur şi a scăpat de acerba urmărire a graşilor...adică legiuitorilor?? Avea cârje cu rotile, sau cum mama naibii??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu