luni, 17 mai 2010

Dezaxare. Pur şi simplu.



Mie îmi place maxim de trepanatul ăla pletos care urlă despuiat, pătruns până-n centrul mitocondriilor de acordurile extaziante ale roacărilor. Nu e minunat?? Chiar mirific, aş putea spune! Pe pariu că specimenul zici e vamaiot pursânge: tânăr rebel, boem şi retardat, care se-mbată ca o pleaşcă şi se târăşte ca o găină decapitată prin nisip şi bălţi de vomă, doar pentru că el trăieşte clipa.

Finalul concertului a fost Dumnezeu! Se gată cu destrăbălarea, ce rămâne în urmă?? Tone de gunoaie...reprezentative pentru ghena mioritică. Ce aţi fi vrut să lase în urmă o turmă de măscărici alienaţi?? Lingouri de aur?? Nuu...Grămezi de căcăreze, desigur!


P.S.: Mi s-a sugerat un posibil răspuns la întrebarea cu afilierea la încornoraţi a ACDC-ului. Păi dacă piesa de rezistenţă a maleficilor ăstora a fost "Highway to Hell", doar n-or fi ceva esenţe de îngeri!!! Bagă cu Iadul, clar sunt cel puţin pui de anticrişti!
Şi totuşi: Unde au venit sus-numiţii să behăiască?? În Olanda? În America? În Canada? În India?? Nuuu...Ultima oară când am verificat cică pe acilea erau coclaurile Românicii. Păi şi ce dracu' să cânte?? Highway to....ce?? Care highway, de fapt şi de drept?? Dacă tot s-au deranjat să ne umbrească şi gropanele autohtone, nu trebuia să ne vrăjească ciocănelul şi scăriţa în vreun fel?? Oamenii au fost cinstiţi: ne-au gratulat cu o formă mai stilizată a arhicunoscutului "FUCK YOU!"...
...oricum, deznodământul este acelaşi.

Băi, iar m-am aburit! Aştept sugestii sau măcar Sabia lu' nenea ăla....Temistocles (parcă aşa cică îl striga mă-sa), să tai acest adevărat nod gordian al intelectualităţii!


UPDATE: Am auzit o fantezie extraordinară! Când s-or apuca de măturat prin piaţă, sunt curios dacă găsesc şi ceva condoame, sau...lasă! Oricum s-a inventat tubul digestiv: nici o urmă; curat parfumat, proaspăt uscat! Oricum, cică diveniile trendy sunt înnebunite să se umple de iubire pe ritmul formaţiei preferate la modă. Chiar acolo, chiar atunci, în focul cântăciunii şi a exploziilor de artifice.
Ciudat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu