luni, 3 mai 2010

Grămada cere vârf!

De Sfânta Treime (24 mai) cică iar e liber, şi asta pică taman într-o zi de luni... adică se creează ocazia unui nou weekend dement (şi ATENŢIE! CHERMEZA SE PRELUNGEŞTE!!!!). Sper din tot sufletul să fie ca acum...sau poate mai grav??? Hai măi, că tre' să mă râd şi eu de ceva, ca să nu fac atac cerebral în mizeria asta de plaiuri!
Nu vă sfiiţi: Grămada urlă după vârf, turma behăie după conducători!
Cam aşa s-au distrat la maxim toţi dobi...turişti, turiştii!!! veniţi ...ăăă...la diferite locuri de petrecanie. Băi, eşti nebun?? Ai căcăreaza gânditoare prinsă în piuneze şi lipită cu leocuplast expirat?? Ţi-ai pus neuronul pe bigudiuri??? Cam ce m-ar face pe mine să plec eu de acasă, bam-bam-bam-bam, ca să mă îndes în bucăţele, claie peste grămadă, în nişte coteţe mucegăite?? Cam de ce aş dori eu, ca după feericul calvar transportator să mă îmbăt lemn, înconjurat de retardaţi borâcioşi şi urlete de jivine turbate, doar pentru a o lua de la început cu Iadul pe drumul de întoarcere???? De ce trebuie să îmi fixez un scop în viaţă să urmez turma de imbecili şi să mă destrăbălez...adică distrez pe o plajă plină de vomă, scaieţi şi beţivani împuţiţi?? De ce trebuie să mă afum ca un cârnat, să asud ca hipopotamul la saună, să mă urzic prin toate bălăriile doar pentru a mânca frigărui expirate, taman în mijlocul unui izlaz plin de gunoaie, căcaţi de câine şi balegi de diferite vieţuitoare?? Vreau şi eu un motiv logic şi inteligilibil. UN MOTIV! UNUL!! Hai, uimiţi-mă şi daţi-vă drumul!
Un motiv şi doar atât.
Un motiv, nimic mai mult;
Un motiv e tot ce vreau de la tine....

P.S.: Ador finalul. Tineri dornici de distracţie dar beţi ca cizmă plină de căcălău porcin, spitale pline de genii piromane. Nu-i aşa că asta spune multe despre nivelul de civilizaţie care ne năclăieşte naţia?? Ce drumuri, ce agricultură, ce sistem sanitar?? Nu mai zic nici măcar că nu avem UN SINGUR ORAŞ mai acătării în tot tărâmul ăsta ciumat sau că te trezeşti cu ditamai vaca prin centrul oraşului! Asta, tată, e esenţă românească în sticluţe de "Far Away"! Deci vezi destrabălaţii călare pe bairam, îţi faci cruce şi mergi mai departe!
There can be never too far...P.P.S.: Să înfuleci mititei expiraţi sau să bagi în tine până ţâşneşte pe toate găurile, e ceva obişnuit. Băi, dar cum dracu' să te scurtezi la copite în timp ce tranşezi crăpelniţa?? Cam cât de chefliu pofticios trebuie să fi??
Asta e din ciclul "Cum să te crăcănezi de râs", să-mi trag palme!!!!!

Gata cu subiectul, că simt cum mi se netezeşte creierul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu