joi, 27 mai 2010

Buturuga Mică răstoarnă Statul Mare

"Dacă Dinu Patriciu şi-ar plăti datoria către statul român, de 600 de milioane de euro, n-ar mai trebui să tăiem pensiile, a declarat Elena Udrea la postul B1TV."
http://www.antena3.ro/

Asta zici că e bucăţică tăiată din politica împărătească antimogulărie. Deci e clar: Băsel îţi satisface nevoile prin bălaia gură udrească!
Nu e de vină Boc că taie din pensii, nu portocalii ne duc la gropă....ci mârşavul Dinu Patriciu, inamic al neamului şi odios de meserie, care el vrea el de nenorocit ce este să nu îşi plătească datoriile şi forţează Luminăciosul să umble la pensii! "Băi pensionari, nu mai urlaţi Jos Băsescu, Jos Guvernul! Strigaţi Jos Dinu Patriciu, să moară Dinu Patriciu! (Hă-hă-hă, parcă şi rimează) El e adevăratul mafiot al neamului!"

Aaaaaaaaa...păi ce-ai făcut tăticu?? Iar o bagi p-aia cu victima neprihănită care se rupe la aortă de grijă poporului, dar este împiedicat de diabolicele maşinaţiuni mogulăreşti?? Păi dacă nu verşi măcar o lacrimă, e fix pix! Nu convingi nici un cadravru mort (cum spunea cineva), nu emoţionezi nici o râmă flască!
Tu vrei să ne spui cănu ai fantasme de Ciomu în devenire, pur şi simplu eşti obligat de răutăţile burtosului patrician, acel veritabil antichrist care ţi se pune de-a curmezişul în drumul tău spre glorie! Of, of, măi, măi...RUŞINE, DINU PATRICIU! Cum îţi permiţi să duci la pieire un colţişor de Rai oieresc, un petec de lumină pe harta planetară?? Eşti un român de cea mai jopasă speţă, un ticălos şi un nemernic! Ruşine, Dinu Patriciu! Ruşine, ruşine, ruşine, de 3 ori ruşine!

Vestea bună e că Vlădescu ne anunţă că vin vremuri şi mai nasoale. Ce bălăria dracu' o face ăsta acolo nu ştiu, că doar văd şi singur că suntem în căcat şi vidanja se gpleşte continuu în capul nostru! De ce aş avea nevoie de deşteptu lu' peşte care să descrie realitatea şi să aştepte venirea unor vremi mai bune??
Da' stai, m-a luat valul....m-am grăbit ca fata mare la deflorat!! Planul lu' nenea ăsta pentru la anul abia ni se împărtăşeşte, deci vestea bună vine abia acum: "cei cu pensii de 600-1.000 de lei ar putea recupera, în 2011, 10% din sumă". Woooooow! Deci tătăicii rabdă acum cu stoicism, deoarece next year au şansa să devină adevăraţi baroni locali! Îşi vor recupera 10% din dreptul lor! Sau mă rog...care nu crapă între timp. Personal, eu cred că ar fi mai bine să belească felinarele câţi mai mulţi pensionari; Românica se va scălda în bănet şi deci vor fi mulţi bani la vistierie care se vor împărţi la puţinii supravieţuitori. În cazul acesta, nu vor recupera ei dublu, poate triplu?? Ce 10%?? Dacă se dă lege ca o măcar bătrânetul peste 70 de ani să traverseze pe roşu, la cei care trag lozul norocos nu le-a pus Dumnezeu mâna-n cap?? Băi, în cazul în care acestă utopie devine realitate, forţa de muncă expirată îşi recuperează un procent mai mare de pensie, ce Mama Ciorilor în halat de baie! Nu e genial?? Dacă nici asta nu mai e binefacere băsească...deci pe cuvânt că nu ştiu ce ar mai putea face Traianul Neamului!

Desigur...luminiţa de la capătul tunelului va clipoci dacă nu îşi mai bagă Dinu Patriciu coada lui spurcată! Rugaţi-vă pentru neîndeplinirea acestei hidoşenii!! Faceţi o cere scrisă la Mâna dreaptă a Suveranului (numai la figurat băi, că doar nu o foloseşte pe Elenă la orice activitate caracteristică dreptei binecuvântate!) să bage nişte prosternări pline de pocăinţă, să nu ajungem aşa!
!

P.S.: HUUUUOOOOOO! RUŞINE, DINU PATRICIU!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu