marți, 19 ianuarie 2010

Iarna nu-i ca vara...Sau este???


"A-nceput de ieri sa cadă
Câte-un fulg, acum a stat"
[G.Coşbuc - Iarna pe uliţă]

Surprize, surprize...Cred că m-au lucrat şi pe mine! Canibalii ăştia paranormali sigur mi-au supt seva vieţii de la aură, că de azi-dimineaţă mi se zvârcoleşte tot stomacul de greaţă şi îmi tresaltă emisferele creierului de durere. Ori asta, ori e perioada aceea a lunii...
Puţin probabil. Cred totuşi că m-au atacat traşcaleţii D-psihici cu scânteia albastră şi mi-au nenorocit energia. Las' că aşa-mi trebuie, dacă mă râd mereu de Beculicios!

În fine...şi-aşa mă plictisisem. După ce că tot mapamondul ne-a făcut de cacao, numindu-ne primitivi înclinaţi spre ocultism...cred că ar fi mai bine să revin la tonele de prostie mioritică care ne chinuie neamul!

"Vai....ce frumos ninge..." (cică aşa se minunează tâmp toate persoanele sensibile la ventricul)..."Fulgii de nea parcă sunt nişte puiuţi pufoşi, care răspândesc dragostea în aer". Offf...iubirea...cel mai minunatr sentiment care îţi ridică nivelul de trai" - e cu iubirea băi...te joci cu te-ncurci, te-mpiedici şi cazi jos! Da' gata; se pune că am fost simţitor la pipotă? Că nu mai pot cu idioţenia asta!

Cum spuneam, ninge. Şi din nou mândrii românei şi-au dat inteligenţa-n stambă....ce să fie nou în asta??
Pe străzi e zăpadă de 40cm., iar mirifica administraţie locală s-a gândit, mititica, să facă ceva pentru cetăţean; şi nici una-nici două, mări că se porniră să arunce cu vălătuci de material antiderapant pe carosabil, să nu-şi rupă gâtul sărmanul contribuabil. Vai ce frumos...

Băi dobitoci handicapaţi! Băi impotenţilor cerebrali! V-aţi dilit?? Voi spargeţi orice etalon de imbecilitate, dragii mei umflaţi! La ce puii mei să dai cu material antiderapant ca să înlesneşti circulaţia, când NU SE POATE CIRCULA!!!! Cum mă-sa să derapezi, când poţi să înnoţi în stil fluture prin zăpadă?? Nu puteaţi să băgaţi un plug, o lopată cu motor ceva, care să elibereze drumul, APOI să daţi cu sare?? După ce că mă lupt ca eroul cu nămeţii, după ce că mă îngrop în fleşcăială pân' la gât, voi mă salvaţi aruncîndu-mi încă un strat de 20cm. de maclavais??

Cât de greu să fie cu gândirea asta logică?? BĂI!!! Voi vă ştergeţi la cur, apoi vă căcaţi?? Face-ţi în pana mea lucrurile într-o ordine care să tindă cât de cât spre firesc!
Dar la ce să mă aştept de la ţara unde se inaugurează "lucrările" apoi se închid pentru renovare, sau se asfaltează şosele, apoi se sparg cu voioşie, pentru a se lucra la ţevăraia de utilităţi??
No...nu mai e de glumă! Băi fraţilor, care puteţi, suiţi-vă frumuşel în bărcuţe, iachturi, copăi - mai pe scurt orice oală care pluteşte - şi vâsliţi unde o-ţi vedea cu ochii! Poate vă pune D-zeu mâna-n cap şi dispăreţi prin Triunghiul Bermudelor, pentru a vă trezi buimaci pe ţărmul Insulelor Virgine!!! Acolo trai, tată!" Spargi nuci de cocos toată ziulica şi beleşti ochii la junglă!Nu tu facturi, nu tu tembeli...o minunăţie!
Eu m-aş duce şi-n vârf de Chomolugma, numa să scap dracu' de bunătăţăle astea de imbecili! Sau nu...că acolo îmi îngheaţă A.D.N.-ul în celulă! Mai bine în mijloc de Sahara, că poate îmi fierb creierii-n cap şi m-am liniştit de tot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu