luni, 28 septembrie 2009

Se decide soarta Românicii



Bătaie, Bătaie, Bătaie!!!!!!!
"Dan Nica rupe coaliţia"...şi mie mi se rupe de coaliţie!!! Pentru că nimic nu se va schimba prin munţile şi văile mult iubitei mele ţărişoare. Ori că la guvernare este P.S.D, ori P.D.-L, ori amândouă....pentru mine, pentru Laie din Flămânzeni, Bucilă din Căcăcioasa sau Bulan din Beliş, tot aia e.
Ei nu au nici în clin, nici în mânecă cu viaţa noastră, aşa că nu văd de ce ar trebui să îmi pun eu poalele-n cap că pleacă Cutărăscu sau Nodescu de la cârma lu' naţiune! Credeţi cumva că o să le scadă burtălăul dacă decid aşa (la ora la care scriu, pesediştii sunt încă angrenaţi cu neuronii n furtună; parcă îi şi văd pe micuţi cum se freacă ei pe creierel, încercînd să decină cum este mai bine pentru popor: înăuntru, sau afară; dar sunt nehotărâţi - "înăuntru-afară, înăuntru-afară, înăuntru-afară..." ).
Despre mine...ar putea să făcă cu toţii pe mortul, sau să toţi să imite un titirez - să se ducă învârtindu-se, până în fundul cel mai din fund al Universului!


P.S.: Din câte îmi aduc aminte, graşii ăştia de la partidele veşnic rivale s-au împreunat peste ţară, numai spre binele ei - adică al nostru. Probabil au auzit că anumite activităţi sunt dătătoare de plăceri..
Presupun că acum este tot spre binele ţării - al nostru. Aşa că de ce să îmi fac probleme? Aleşii se sacrifică pentru binele nostru!




Deci: Ce am învăţat noi în frumoasa zi de astăzi????..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu