marți, 16 iunie 2009

Sexy şi Rea


Pentru toate Minunatele, Prea-Strălucitoarele, Fermecătoarele şi Miraculoasele Divoşenii, FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR!!!!

DÍVĂ s.f. (Liv.) - Cântăreaţă cu renume; artistă de cinematograf renumită;
(peior.) - Femeie care doreşte să fie admirată; femeie care frapează. [< it., fr. diva].
[Dicţionarul Explicativ Român]


Cu toţii am dat nas în nas cu o divă, măcar o dată (pe zi). Nu…Nu din aia adevărată…ci ceva jalnic de kitch-ios, ceva care te răscoleşte până în adâncimile ficatului, ceva….şi doar atât. Pe stradă, la alimentara din colţ sau chiar la toaleta publică (pentru că DA! Deşi sunt nişte vajnice aparţinătoare de tagma fiinţelor statosferice cu pile directe la Lumea Ideilor şi Dimensiunea Conceptelor pure, ELE sunt totuşi torturate chemările naturii, ca orice amărăştean de rând), ne împiedicăm de divenii. Cu privirea uşor adumbrită de pleoapele cu gene lungi şi dese, cu năsucul la câteva mii de mile deasupra noroiului care tronează pe străzi, tunată (pe sistem turbo) cu silicon prin toate extremităţile organismului, cu haine lucioase, sclipicioase şi stridente mult prea mici (care lasă descoperite strategic anumite porţiuni din pielea bronzată la solar şi mici-mari revărsări lipidice), cocoţate în vârful toacelor cui, hidos de fitzoase….Cam aşa ar arăta o târ…adică DIVĂ CLASICĂ autohtonă EA ar trebui să fie idealul bărbaţilor, după EA ar trebui masculii să se tăvălească “ca câinii” în călduri şi să scheune ideatic. (Credeţi-mă că se găsesc destui giboni dobitoci ca să facă asta).
Câteva tone de colagen prin părţile cărnoase ale trupuşorului, şi gata…Divă nouă pe Rampa Succesurilor! Nu prea contează ce neuron olog bântuie prin holograma de creieraş, pentru că, să vă spun un mic secret: vitele alea masculine oricum sunt chitite doar pe un singur aspect (la fel ca noi, de altfel)! Totuşi NOI le suntem mai superioare, pentru că stăm zilnic cu iubirea în gură şi în suflet…sacrificăm orice pentru ea (în ordinea numerelor egale de pe tricou: Divenia, Iubirea cu un moş bătrân plin de bani, Iubirea cu unu’ tănâr şi putincios, Cumpărarea de ţoale de firme, e.t.c.), chiar dacă asta înseamnă să ne părăsim Iubitu’ (pe care îl iubim ca pe ochii din cap).
Mi-e scârbă!!!!

Redau mai jos, un scurt fragment (Slavă Domnului) din discuţia unor asemenea bombe atomice de seducere în masă:
“- Fă* dragă, tu eşti nebună la cap? Tu ştii că era să mor azi-noapte de frică?”
“ - Hai, făi fată…Şi de ce n-ai murit?”

RESTUL…E TĂCERE..
No comment.

*prescurtarea de la "Făptură Gingaşă"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu