marți, 2 iunie 2009

La Mulţi Ani



Nu am vrut să spun asta în scrierea precedentă, pentru ca nu cumva vreun tâmpit cu firicele de bale la gură să facă vreo asociere nefericit-de-greşită. Intenţionat sau nu.
Lăsînd la o parte imbecilitatea precoce a unor reprezentante cu creierii împachetaţi în silicon, astăzi chiar a fost o zi deosebită...pentru că Doamna* Teo Trandafir îşi sărbătoreşte ziua de naştere (pentru încă 50 de minute). Prin urmare, aş vrea să o felicit, să îi urez La Mulţi...Trandafiri Fericiţi în Buchetul Vieţii şi o revenire cât mai rapidă pe sticla (plasma) micului ecran (nu şi pe plăsmoacă, pentru că aşa ceva denotă tone de neam-împuţit-de-prost, care nu merită - şi nici nu e interesat - să urmărească aşa ceva); sper că într-o viitoare echipă de succes cu Mircea...

...It will be "Teo & Mircea Şou (pe ei şi pe...ei) Reloaded".

*semnificaţia cuvântului "Doamnă" a fost terfelită prin noroi, odată ce a fost apendicele de "vedetă" al Magdei Ciumac; totuşi, cred cu tărie că Teo poate repune acest titlu la locul care i se cuvine de drept.

Un comentariu:

  1. Tu nu ştii cât de tare mă oftic că-i prind pe Teo cu Mircea numai la sărbători (Crăciun, Paşte). Ceea ce nu e corect. Ei sunt ca Beatleşii, ori mă rog, aproape: separat sunt grozavi, împreună sunt invincibili. Oricum, monologul lui Badea, adresat celor din regie, nu se compară cu un dialog, în care ideile lor parcă fac scurt-circuite!

    Da, ce-aş mai putea zice? O viaţă lungă şi frumoasă. Mă înclin, doamnă Teo.

    RăspundețiȘtergere