marți, 6 aprilie 2010

Blestemul EBA

"Iubitul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, alias Syda, a rămas fără maşina de lux de 50.000 de euro. Automobilul i-a fost furat chiar din faţa casei din Bucureşti.
Syda a scos maşina din curte şi s-a întors în casa pentru a lua telecomanda de la poartă, lăsând maşina cu motorul pornit şi descuiată. Un hoţ iute de mână a acţionat repede şi a demarat în trombă."
http://realitatea.net/

Nu sunt eu la curent cu mondenităţile, dar parcă aşa ceva i s-a întâmplat şi lui Hrebenciuc Jr., pe vremea când era pe post de iubit al Minunatei Numere De Maşină. Să fie ceva necurat la mijloc?? Vreo strâmbă pusă de tătel pentru intimidare, prostie crâncenă în cel mai tradiţional stil, sau pur şi simplu karma cea odioasă îşi face de cap??
Nu ştiu dacă se va găsi vreodată răspuns la această întrebare existenţială a omenirii.
Un lucru este sigur: dacă Eba pune ochii??, iubirea?? (păi ce altceva ar mai putea pune?) pe tine, ar fi bine să nu ai maşină de lux ca să nu ai după ce plânge mai târziu.

2 comentarii:

  1. Bine, dar şi el, comme un taureau, a lăsat-o descuiată...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, normal!
    Şi aşa nu-l suspectez pe bolândul ăsta (nu are nume de boală??) de prea multă inteligenţă, dar am impresia că prezenţa Ebei a avut un efect devastator asupra neuronului.
    :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere