marți, 6 aprilie 2010

Buciumul sună cu jale


Sunt sătul de imbecili! Nu mai pot cu toţi ciumpalacii care ne bântuie gunoiul ăsta împuţit de land of ciuciu!

Deschid plictisit televizorul...ce aflu?? Un hoţ a fost prins după picăturile de sânge lăsate la locul crimei. Ufff...După ce că avem o ţară de tot căcatul, nici măcar hoţii nu mai sunt ce au fost.
Schimb programul; nişte unii se lamentează că existe şanse ca Udrea să divorţeze. A, da??? Mi se rupe! A găsit cine s-o scoată din Pleşcoi, acum ce-i mai trebuie?? Găseşte micuţa (???) alt iubăcios, fiţi fără grijă! Sau mă rog...pentru un cârnat, la ce dracu' să se lege la cap şi să cumpere tot porcul...adică cocoşul????
Dau pe alt canal. Un filmuleţ nerecomandat minorilor îmi arată un beţivan cu se împrăştie pe asfalt, după un uimitor plonjon somnolent de la 60 de metri. Aşa, şi?? Ar trebui să îl compătimesc pă bietul om?? Da' ce?? Eu i-am turnat ţuicomicină pe gât?? Eu l-am obligat să practice halbere de performanţă?? Doarnme fix cum şi-a aşternut! Încă mai rău îi trebuia, ca să ia aminte şi altă dată să nu mai facă!
Apoi altu....Într+o curbă uşoară, automobilul se răstoarnă şi braţul unui copil de 34 ani este smuls de sub umăr. Cu adevărat tragic, pe cuvânt! Copilul acela nu mai poate spera la o viaţă normală...aşa împuţită cum e ea de obicei. Ar trebui să se interzică dreptul femeilor de a mai urca la volan!


Lehămisit şi tulburat până-n străfunduri, deschid calculatorul şi penetrez mediul on-line cu avânt. Dar ce-mi văd ochii?? Aproape că-mi ies din orbite ca la melc, dar pe mai multe rânduri!

"Dezamăgit în dragoste, designerul recunoaşte, îndurerat. Oamenii nu pot fi fericiţi. Există o lege nescrisă care spune că nimeni nu poate avea totul - şi carieră, şi dragoste, aşa că acum, mai mult ca oricând, nu mai cred în iubire."
http://www.vdtonline.ro/

Deci am rămas tablou! Curcă-n lemne, nenicule! Era să pic de pe scaun, nu alta! Mi-a dat-o rău de tot la gioale, pe cuvânt! Sunt solidar cu bietul ssufleţel rănit în plexul pipotei, dar... Bă eşti prost?? Adică tu nu crezi în iubire fiindcă nu poţi avea totul?? Dacă aveai şi carieră şi jumătăţică, credeai?? Ce mă-ta are treabă sula cu prefectura?? Sau da...are, ca intră una-ntr-alta!
În fine...asta-i altă poveste! Revenind, ce treabă au credinţele tale în care crezi, cu ce ai şi ce nu?? Asta îmi cam sună a ipocrizie gravă, bei creatorule!
Plus că...duduiul ni se destănuie plin de răni şi suferinţi amoroase că "acum, mai mult ca oricînd, nu mai cred". Stai aşa...hold your horses! Adică tu vrei să spui că dragostea nemăsurată îţi colcăia în gură mai acum ceva vreme, dar nu credeai în ea?? Tu chiar eşti monument de făţărnicie, sau cum?? Ţinteşti spre vreun titlu olimpic la categoria asta, că nu pricep....

Una peste alta, uneori mă încearcă un dor de a nu mă mai trezi în cretinitatea asta de ţară, sau...dar nu, nu am eu un aşa noroc chior! Mai repede câştig la Bingo fără să joc, decât să mi se întâmple ce îmi doresc! Cred că am şi eu PNL*-urile mele, ce papucii mei!
Offffff...şi mâine o voi lua de la capăt!

"Zoe, fi bărbată!" (asta-mi vine-n cap, nu am ce face; nu se potriveşte cu situaţia dată, dar....etete na! Mi se flambează din rădăcină!)

*Perioada Naşpetă a Lunii

Un comentariu: