duminică, 28 martie 2010

E-România

Nu am mai scris de ceva vreme...m-am săturat de împuţitele astea de coclauri!

Nu mai puteam, serios de vă mint! Decât să scriu despre toţi descreieraţii care hălăduiesc prin panoramă, mai atrăgătoare mi s-a părut ideea să mă prefac că sunt Ion Diga-Diga cu spatele la societate. M-am retras în colţul meu, mi-am creat propria mea lume, m-am baricadat în camera ei de refugiu şi am început să mă bălăngăn în ritmul lălăitului care îmi acoperea creierii. Timpul se scurge Tic-Tac-Tic-Tac melodia mă învăluie Lalalalalaaaaaaaaaaa....
Nu mai vreau să ştiu nimic, nu mai vreau să aud, nu mai văd! Nimic, nada, nothing! Zero barat, mulţime vidă, canci!! Lumină beznă! Autist, tăticule! Doar eu şi cu propria mea viaţă! Uneori suntem prea mulţi ŞI AŞA! Adică cum adică?? Ce dracu caut eu şi viaţa mea, în aceeaşi încăpere???? Bou am mai fost să mă bag ca supozitorul peste alţii! Nu puteam găsi un separeu mai intim, să mă cânte cucii în singurătea mea decrepită???

Ce voiaţi să mai comentez??
Orice aş fi zis, prin simplificare se ajungea la o singură concluzie axiomatică: E ROMÂNIA!! Simplu...la ce să te mai aştepţi??

Nişte genii pustii şi-au terciuit mândreţea de sculă tehnologică în curul prostului din faţă! Mai ceva ca-n filmele cu proşti, să-mi bat copiii cu mâneca de la maieu! Ce să mai adaugi?? Te crăcănezi, dai un băsescu cu poftă, scoţi pălăria şi saluţi politicos. E-ROMÂNIA, BEI FRĂŢICULE! LA CE ALTCEVA SĂ TE AŞTEPŢI????
Nu trec 2 zile şi altă esenţă de înţelepciune îmi răscoleşte virginitatea neuronilor: ca alternativă la staţiunea Mamaia, să facem....(Lăsaţi-mă că ştiu)..ăăă...STAŢIUNEA TATAIA!
Uau! Deci UAU!!!! Îmi palpită aorta de emoţie! I'm speachlesss! No comment, tati! E-ROMÂNIA, SE ÎNŢELEGE, SE ACCEPTĂ.
Cocoşelul Udrei se trage-n filmări cu interpi. (Sâc, sâc! Băselu nostru cel de toate zilele se filmează cu mondiali, deci îl face lejer!); pensiile cresc scăzînd, salariile profesorilor se măresc prin micşorare; guvernul introduce noi taxe care să mai aducă bani la visteria naţională; mascaţii încurcă borcanele (mă rog, uşile) şi năvălesc peste nevinovaţi; se cheltuiesc 500 de milioane de euro pentru un spârcâială de site care să ne reprezinte în lume, iar puii mei de primărie dă milioane (de criză, să ne-nţelegem bine) pe panseluţe.

Ce Mama Dracu' să mai comentezi?? E-ROMÂNIA, că de n-ar fi nu s-ar mai povesti!!!Şi până la urmă...de ce să îţi mai răceşti gura de pomană, de ce să te tragă corentul la ampulă?? Oricum, câinii latră, caravana trece! Îi doare fix în inima curului pe puhavii îngălaţi din capu' la ţărişoară! Li se rupe cu surle şi trâmbiţe! Ce li se rupe??? Inima de mila patriei măi...nu vă gândiţi la ce vă gândiţi!

Închizi ochii şi te încui în carapacea ta. E-România: imbecili, idioţi, manelişti, drogaţi, căcălari, piţipoance, jeg, gropălăuri, ruină, promisiuni, curve, snobi...împuţiciune la împuţiciune şi păduche la păduche. Zi "România" şi trage apa! Fluşşşşşş...şi gata! Floricele pe câmpii, hai să le-adunăm copii, păsărele cântă cirip-cirip, albinuţele zumzăie zum-zum-zum-zum, pe fundal încă răsună marele hit al Liniştii Supreme: Danga-Langa-Tralala-lala-lala-Diga-Diga-Diga-Diga
....

Un comentariu:

  1. Iti recomand articolul ”Basescu - viata mea si opera lui”, de Costi Rogozanu, din noul numar Esquire.

    RăspundețiȘtergere