duminică, 21 martie 2010

Parfum de iepuraş

"Despre frumoasele din showbizul autohton, se spune că sunt interesate doar de caii putere din garajele posibililor iubiţi, de conturile din bancă şi de vilele impresionante pe care aceştia le au în dotare. Iată însă că în „murdăria de culori”, mai există şi visătoare. Gina Pistol este una dintre acestea.
Am iubit şi încă iubesc. Sunt o romantică, încă mai cred în vise, a declarat fostul iepuraş pentru Libertatea."
http://www.antena3.ro/

Păi ai vedea vreo apetisantă din asta să spună că nu e visătoare şi romantică?? La dracu te-ai mai apucat de divenie, dacă vii să spui la lume că eşti o curvă proastă făcută balot, că eşti interesată doar de banii burdihanului care te iubeşte pe unde apucă şi vrei să ai o viaţă de întreţinută, fără alte dureri de cap! Arată-mi-o p-aia care zice asta şi mă apuc să ling noroiul înaintea ei, ca să nu se murdărească pe gingăşiile călcătoare!!
Pe când...dacă o bagi p-aia cu romantica incurabilă, feeria de culori indescriptibile care te mânâncă pe retină, adoraţia faţa de adevăr şi dreptate şi ura nestrămutată pentru oamenii răi la suflet....altfel te vede omul! Mai aruncă aşa, mai la mişto, şi câteva vorbe cu iubirea care le ştie şi le guverează mititica pe toate, apoi ESTE PERFECT! Ne luăm jucăriile şi plecăm liniştiţi la scara noastră...

Da' acuma...no! Duduia ca duia, ce să-i faci??? Nu eşti parte integrantă a speciei de sensibiloase dacă nu te detajezi cumva din "murdăria culorilor" care ne-a intoxicat plaiurile. Eu însă rămân mai ceva ca o frumuseţe statutară în apus de soare la uluitorul profesionalism al ziariştilor care cică scriu ei reportajul lu' peşte!! Deci aşa ceva...e nestemată frate! Una zice că e aşa şi pe dincolo! Bă, şi noi credeam că e Muma Pădurii plecată la colectat de suflete! Dar dacă ea a recunoscut că nu, clar dom'le, aşa este!
"Păi de ce??"
"Deci încă o dată...te văd cam tras la faţă şi ai nevoie de ceva explicaţii suplimentare: DACĂ AŞA A DECLARAT PANSELUŢA, MÂNCAU-AR TATA PE EA DE CIUBOŢICĂ RARĂ, AŞA ESTE!!! TU CREZI CE ŢI SE SCOALĂ ŢIE SAU CE ÎŢI SPUNE SPENDOAREA ÎN IARBĂ PRINTRE BUZIŞOARELE ALEA MICI ŞI SCUMPICI??
Acum mai vrei ceva?? Că avem treabă! Hai, dă praf de mers şi dispari!"

No comment, ce să mai zici??

P.S.: Dacă aş fi spus că m-am trezit posedat de spiritul lui Michelangello, s-ar fi consemnat această remarcabilă ştire în analele istoriei??

Un comentariu: