luni, 1 martie 2010

Omagiu




Pentru că m-am lehămisit de atâta fandoseală tradiţională, plăstăcărie chinezească şi iubăciune pornografică afişată ostentativ pe toate gardurile...

"Gabi mi-a fost tare dragă, ne-am iubit 20 de ani, ne-am cunoscut la mare, la vechile serbări ale tineretului. Ne vedeam cum puteam, făceam naveta, ea mă aştepta mereu cu o floare, în gară. Acum am sufletul secat de dor şi de durere...În fiecare spectacol cânt piesa În oraşul cu floare de tei, pe care i-am dedicat-o soţiei mele şi pe care ea o iubea foarte mult. În ziua de 6 ianuarie 2006, Gabi a plecat din lumea asta!N-o va înlocui nimeni, pentru că nu se poate şi pentru că nu vreau eu acest lucru!"
[Vasile Şicaru]









Ştiu că pe dl. Şeicaru îl doare fix în centrul cotului de ceea ce am scris eu aici (practic sunt vorbe goale pentru el), mai ales că nici nu ştiu dacă demersul meu poate avea pretenţia de umbră a vreunui suport moral.
Pe mine m-a impresionat mult afirmaţia sa, aşa că...am trecut-o aici, ca o evadare din căcăria asta caricaturală de lume, în care am avut uriaşul noroc să apar şi eu.
Restul e tăcere...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu