joi, 11 martie 2010

Stinge lumina şi aprinde-mă




ATENŢIE: Textul următor poate conţine cuvinte şi expresii sexuale explicite sau ofensatorii.

Martie...luna în care sărbătorim cu drag făptura spirituală care ne luminează vieţile, celebrăm împlinirea scopului unei vieţi. Este vorba de acea unică prezenţă diafană, boarea abstractă care pluteşte printre aştrii nopţii, departe de mizeriile la care se dedau primitivele brute nespălate şi obsedate de împerechere: "BĂRBAŢII". Este vorba despre imaterial şi metafizic, Sfere Ancestrale şi Spaţii Sacre, unde pluteşte unica, mirobolanta, granţioasa, idilica creatură cu un nume atât de comun: "FEMEIA"
Un cuvânt, o da! O simplă înşiruire de litere, dar un poem care te mântuie, te umple de lumină şi înţelepciune, de dragoste pură şi de concepte absolute. Un cântec pentru care trebuie să te purifici întreaga viaţă, doar pentru a-l rosti cu patimă şi a fi pătruns până în străfunduri de devăra1tele lui sensuri încastrate în originile universului...


O anonimă se lamentează dureros de dulce: "fac sex în fiecare zi,dar numai cu prietenul meu,alţii nu mă atrag,cred că o iau razna,am crezut că după trei ani are să îmi treacă dar eu îl doresc mai mult în fiecare zi,acum încerc să mă abţin la 2 zile,ce ziceţi?"
http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/7240/ce-sa-fac-imi-vine-sa-fac-sex-tot-timpul.html

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.......
N-am înţeles bine...sigur este o greşeală! Însăşi Esenţa Vieţii să se coboare atât de mult pe scara evoluţiei şi să se-nhăiteze cu cel mai diabolic lucru care hălăduieşte pe planetă?? Nu măi, n-are cum aşa ceva!! Sigur am încurcat eu ceva! Ruşine, ruşine, ruşine! Merit să mă iau de urechi şi să îmi trag o pereche de palme, doar pentru că AM ÎNDRĂZNIT să gândesc aşa oribilităţi!
Dar până una-alta, să mai cercetez...sunt un pic de Toma Necredinciosul şi vreau să mă conving că am greşit.

Oana_M mărturiseşte sfios: "Unele femei sunt de acord să facă sex oral şi chiar să înghită pentru că vor să îşi satisfacă partenerul şi ţinînd la el,trec peste propriile neplăceri cauzate de aceste forme de satisfacţie,gândindu-se la plăcerea lui.
Eu sunt una dintre cele care fac cu mare plăcere sex oral partenerului(şi doar lui!)şi îl îndemn să ejaculeze în gura mea pentru că ştiu că asta îl excită iar asta mă bucură.
Am incercat mai multe cu el şi nu numai pentru el dar şi din curiozitate.
Nu aveam şi în continuare nu am o părere foarte bună despre sexul anal dar am vrut să încerc să văd cum este şi ştiind că el îşi doreşte asta,i-am propus să facem.Nu am făcut decât de câteva ori pentru că ştiu că nu este sănătos şi că în timp poate afecta anusul sau poate cauza alte afecţiuni.
L-am lăsat să ejaculeze pe abdomen şi să facă sex între sâni şi să termine pe gât şi nu m-am simţit ciudat pentu că am facut-o nu din obligaţie sau forţată,ci din iubire.
Sunt foarte multumită când îl văd că este în extaz şi ştiu că toate astea chiar dacă nu sunt văzute bine de mulţi,sunt făcute doar cu partenerul meu,în care am incredere şi care mă respectă."
http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/7192/Viata-sexuala.html

Oaaaaaa...sărmana căprioară! E cu IUBIREA, frate, şi cu capacitatea de a trăi prin prisma semenilor! Păi de ce n-ai spus aşa de la început?? Ştiam eu că o păsărică inocentă şi castă nu se coboară pe Scara Evoluţiei, nu se afundă în chinurile Iadului fără un motiv întemeiat!
De-atâta duioşenie sufletul mi-e înnecat în lacrimi, glasul mi-a îngheţat în fundul gâtlejului...SUNT COPLEŞIT DE SOLEMNITATEA MOMENTULUI!!
Mă scuzaţi, dar simt nevoia unui scurt moment de reculegere.

(După 5 minute în care nu s-a auzit nici musca, iar eu, cu mintea mea limitată, am încercat să pătrund taina unui umil sacrificiu pentru IUBIRE)
Gata! Mi-am şters ochii, mi-am suflat nasul. Acum pot extrage învăţămintele corecte din acest adevărat tezaur al civilizaţiei: nu fac asta pentru mărire, sau celebritate, ci din simplu motiv că sunt vitale continuarii existenţei mele oripilante (Şi poate, cine ştie?? Evoluţiei spirituale??)

1. Zâna recunoaşte supremaţia bărbatului şi înapoierea lui mintală dar nu se dă în lături de la nici o jertfă pentru ca acesta să poată atinge norii şi ploia, pentru ca gibonul să poată ascede în Lumea Imaterială A Ideilor. Totul se înfăptuieşte prin DRAGOSTE...acel lucru minunat, forţa motrice care stă la baza Vieţii şi pe care călcăm ca nişte imbecili ordinari la fiecare pas, nefiind atât de sensibili să devăluşăm COROLA DE MINUNI A LUMII.
2. Când mănânci căcat este un lucru hidos; când mănânci căcat din iubire, este cel mai frumos lucru din acest plan existenţial. Ce poate fi mai minunat decât bucuria care îţi încălzeşte fibra sentimentală atunci când îţi fericeşti aproapele??
3. Fragilele garofiţe pierdute printre buruieni simt nevoia să sublinieze, să îngroaşe chiar, ideea că ele, suavele, presteaza aceste lucruri scârbavnice doar prietenului. Nu este vorba de curvenie sau preacurveniem ci ni se întăreşte ideea sufletelor pereche, a jumătăţilor care se întâlnesc doar printr-o ofrandă a iubăciunii maxime. În acele momente de glorie apocaliptică nu mai contează propria persoană, propriile sentimente...ci doar contopirea Yin-ului şi a Yang-ului, realizarea întregului si împlinirea apoteotică a armoniei universale.

CE FRUMOS! CÂT DE MINUNAT POATE FI SĂ ÎNCHINI IMNURI DE SLAVĂ ACESTOR PREZENŢE VAPOROASE, ACESTOR LUMÂNĂRI PARFUMATE CARE NE ÎNMIRESMEAZĂ EXISTENŢA ZADARNICĂ!

Cupidonel, scumpuţul şi drăguţul, mi-a tras o săgeată de amor fix între Boci*, aşa că mă duc să mă dăruiesc drept ofrandă, să ard în flăcările purificatoare ale Dragostei Nepieritoare! Soarele mi se joacă jucăuş în plete, vântul îmi susură ademenitor şi molatec în urechi. Păsărele cântă pierdute prin frunziş, cerul se zvârcoleşte lasciv peste dealurile care îl întrepătrund în orizonturi. Natura întreagă fierbe în chinurile ademenitoare şi inocente ale Flăcăricii Pasionale DE DRAGOSTE!
Sunt cufundat în PACE. SUNT ZEN.

P.S.: Mlădiile floricele "mai superioare" sunt chinuite de foame?? Sau centrul excitaţiei dintre urechi le acaparează întreaga fiinţă, le estompează orice pornire care ţine de starea animalică??
Oricum...cam cât de genial poţi fii, cam cât trebuie să gemi în chinurile sapienţei, ca să te destăinui în acest fel pe internet???

* pluralul de la Boc...pentru că fiecare geniu genial trebuie multiplicat pentru a scoate ţara din criya în care am intrat

NOTĂ: CITATELE SUNT PRELUATE FĂRĂ A FI MODIFICATE CU NIMIC, EXCEPŢIE FĂCÎND PREZENŢA DIACRITICELOR PE CARE LE-AM ADĂUGAT EU ÎNSUMI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu