vineri, 19 martie 2010

Ca-n Occident



Acum o lună, când a mai fost o înghesuială din asta la pana mea de moll capitalist (adică din capitală), am înţeles (chiar compătimit) persoanele respective. E grele viaţa şi sărăcia de pe la Românica, aşa că îi înţeleg pe aceia care trebuie să profite de oferte ca să aibă ce pune pe masă.
Acum este altă treabă...asta e schizofrenia cumpărăturilor, mă nene! Nu am mai văzut aşa ceva de la promoţiile crăciuneşti ale americanilor, când dă năvală toată turma de grase ca să-şi găsească chiloţi pe măsură!
APOI M-A LOVIT!! Păi nu a zis acu' ceva vreme (parcă) Berceanu că avem autostrăzi ca-n Austria?? Nu a zis apoi Boc că noi trăim bine şi că am ieşit din criză?? IATĂ DOVADA!! Conştiincioşi, românii sunt în stare să îşi dea şi ultima picătură de sânge pentru a îmbăţoşa comerţul şi a scoate tărişoara din nevoi! Chiar şi ultima bormaşină contează când interesul naţional o cere! D-aia americanii au ieşit din probleme...că au popor care le excită producţia! Iată şi la noi! Ce mai vreţi mai mult de atât?? Iată, acum avem şi cumpărători ca-n vest! Cum nici Roma nu s-a construit într-o zi, nici în Românica nu va curge lapte şi miere peste noapte! Să vedem....defuncta criză e în cavoucu flori pe piept, şosele avem de stă măţa-n coadă, comerţul e în erecţie...cam ce ne mai trebuie să trăim şi noi ca în...Canada, de exemplu?? Da numa vă rog, nu vă-nghesuiţi cu ideile că tot prostu' ştie că graba strică treaba! Luaţi-o segmentat! Să mai recapitulăm încă odată: Şosele...checked: comerţ...checked; alte domenii la rând...

Şi când te gândeşti că motorul dezvoltării a fost pornit de un singur om...Bravo domnu' Boc, ciopliţi copaci în continuare că neamul e pe un drum bun! Băsel, Preşedintele Minune (cicalaca fără număr....) a ştiut el ce a ştiut când v-a nominalizat de 3...4 ori ca prim-ministru!
Vedeţi măi că se poate?? Ruşine să vă fie la ăştia mogulizaţi de interese meschine care-l înjură pe soarele meu portocaliu, viaţa mea portocalie! Conducători aşa ca aici, mai rar!

Un comentariu:

  1. da bre, e greu să te nu supui şpriţu... ăstaaa... spiritului mioritic, coccidental.

    RăspundețiȘtergere