duminică, 27 decembrie 2009

Noi ne facem că furăm, voi vă faceţi că ne prindeţi



Au fost prinşi furăcioşii care au împrumutat pe termen nelimitat armele de la Ciorogârla! Aoleu, muicăăăăă....hai să ne inflamăm şi să ne prosternăm înaintea competenţei autorităţilor! Să picăm ăn genunchi şi să le aducem imnuri de slavă!

Nu-s vreun anchetator de răşini sus-puse sau ceva, dar am şi eu nişte nelămuriri mici, mici, cât o mână de colibri (pe principiul "Ce-are ursu-n loc de mână??"):
Hai să zicem, prin absurd, că nişte civili au reuşit să pătrundă în ditamai depozitul aparţinător de armată şi au mai reuşit să îl şi prade. Dar să fie atât de dobitoci să păstreze dovada dosită prin pivniţe??? Din câte ştiu, furi ceva pentru a-l folosi în propriul interes, sau pentru a-l vinde şi a face bani; ori...mafioţii lu' peşte nici nu au declanşat vreo revoluţie prin ţărişoară (că din păcate, doar pe aici-şa am locuit şi eu în ultima perioadă), nici nu au încercat să vândă nimic la rebelii internaţionali (nici nu se merita să îţi pui mintea cu asta, pentru 200$ cât luai pe un căc...BIJUTERIE de pistol românesc). În schimb, ce fac micuţii? Se pornesc în alai silenţios la furat, apoi ambalează armele frumuşel şi le pun la păstrare în beci. Or fi vrut să îşi înfiinţeze vreun muzeu de pistoale şi mitraliere??

Bravii anchetatori au mai slobozit publicităţii că după jaf, ticăloşii au încercat să şteargă seriile de pe arme, pentru a face imposibilă recunoaşterea lor. Aoleu! Şi ce i-a ţinut un an de zile, să nu îşi îndeplinească scopul?? Cum de nu au reuşit, după atâta timp, să şmirgheluiască nişte fiare??? Şi dacă trăgeam cu flegme în regim de mitralieră, după atâta amar de vreme tot reuşeam să le curăţ!

Băi capabililor şi talentaţilor ce sunteţi (PTIU!!! Să nu vă deochi!) Voi ne credeţi CHIAR ATÂT DE CRETINI?? Se vede de pe Lună că ăsta-i doar praf în ochii credulilor!

Auzi, auzi! Să vă aştepte nenii interlopi pe voi, marii potenţi ai neamului, cu lădiţele de armament gata stivuite şi încolonate! V-or fi pus oare şi săgeţi indicatoare înspre Marea Pradă De Război?? Sau au fost urme de tălpi cu vopsea fosforescentă, pictate pe alei? Că aşa ar fi fost politicos din partea lor...

ASTA-I VREO GLUMĂ DE SFÂRŞIT DE AN???? CĂ EU DEJA MĂ TĂVĂLESC DE RÂS!


UPDATE: Cred din ce în ce mai puţin (spre deloc) că porcăria asta cu furtişagul chiar a avut loc în realitate.

Un comentariu: