sâmbătă, 29 august 2009

Fermecătoarea Lucea-fără de la malul mării


Motto:
“Să moară duşmancii mei!
Că am faimă la graaasăăăii!
Am şuncuţe, n-am parai...
Da’ rezolv cumva, nu-i bai!”

“Nu prea îmi place să fac plajă topless, pentru că se uită lumea la mine cu invidie şi nu e prea ok!”
Aşa se confesa o sărmană divuţă, condamnată să stea cu costumul de baie pe ea, fix în mijlocu’ plăjii pline de zânuţe despuiate! Cum se poate? Să li se scurgă tuturor ochii după mine???? Hai…că se uită masculii, mai merge! Dar să suport invidia de moarte a cohortei de divenii din împrejurimi???
Cam aşa s-ar putea traduce vorbele ieşite printre jumătăţicile de buzişoare senzuale şi arse de soare, ale sărmanei fătuci confecţionată din spumă de mare şi perle de la Monte Carlo.

Măi…să mor de infart la ficat! N-am mai văzut atâtea tone de modestie vărsate în capul unei persoane, de când mama m-a adus pe gurile astea de coclauri!! N-am mai văzut asemenea frumuseţe mult-prea-seducătoare-seducătoare (de infinit de ori) şi ascunsă vederii, de când…ce mai! De niciodată, niciodată, niciodată!! Şi mă întreb din nou, ca un prost (bineînţeles, retoric): de ce prispa măsii nu a spus că nu stă cu lăsăturile în soare, pentru că e pudică, deoarece crapă de timiditate?? De ce nu a bălmăjit că ştie că unui bărbat îi mai place şi puţin mister din când în când, şi oferă privilor arzătoare de goriloi feroci doar cât să la aţâţe simţurile??? De ce nu a zis că din Cuca Măcăii de unde e ea, nu e cool să faci paradă de colăcei??? S-au, de ce nu s-a abţinut total de la comentarii??? Poate dacă nu mai făcea curent cu gura, îşi mai păstra aerul de filosoafă!

Se zice că îm mintea proprie, fiecare este vreo scurgătoare de bale, sau vreun Mister Universuri (inclusiv d-alea paralele). Da…n-aţi vrea voi să vă tineţi halucinaţiile apreciative încuiate în minte, măi glorioaselor şi glorioşilor! Nu mai oripilaţi lumea cu fanteziile ce vă aleargă brownian prin căpşor! Ce dracu??? Chiar în halul ăsta a crescut fudulia naţională??? Majoritatea de manelari imbecili, nesimţiţi şi snobi, chiar aşa de repede câştigă noi adepţi??
De fapt…acum îmi dau eu seama! O fi fost vreo târfuliţă din aia de zâmbeşte deschiloţat şi strâmb prin pictorialele “celor mai vândute ziare din Românica”? Vreo celulitoasă care şi-a întins grăsimile printre nisipuri, iar acum dă numai vânturi de manechină de mari succesuri??? Vreo misă autoproclamată, cu pretenţii de femeiuţă fatală?? Sau vreo sugă….ăăăă…seducătoare (mă tot încurc în nesimţitele astea de cuvinte care se termină la fel; scuze) de fotbalişti, rămasă neconsolată şi în căutarea unei noi slujbe??

Uneori, îmi vine să mă fac pusnic, pe cuvânt de cercetaş! Îmi trag o chiliuţă în vârf de Everest, mă împrietenesc cu Yeti şi gata! Nu mai văd, nu mai aud…mă rup complet şi definitiv de lume! Abia atunci, când voi fi departe de trufie, îngânfare, tupeu, nesimţire etc. (aş putea să o ţin aşa măcar 2 zile şi 2 nopţi încheiate), pot spune cu mâna la inimă că m-am aranjat (în sens de realizat) pe viaţă…

Un comentariu:

  1. Iarta-ma ca ti-am sters vechiul comment dar nu terminasem inca postarea; poti sa mai dai un comment, really, I'm desperate for comments.

    Vrei sa mergi luna asta la Festivalul Enescu? Poti veni avec moi!

    E un salas de la kitschul asta despre care tot scrii...

    RăspundețiȘtergere