miercuri, 8 iulie 2009

Sleeping Sun



Motto:
“So Just Leave Me Alone
Leave Me Alone
(Leave Me Alone)
(Leave Me Alone)
Leave Me Alone
(Leave Me Alone)
(Leave Me Alone)
(Leave Me Alone)
Leave Me Alone-Stop It!
Just Stop Doggin' Me Around
Just Stop Doggin' Me”
[Michael Jackson – Leave me alone]

Îmi propusesem să nu mai scriu despre Michael Jackson, pentru că am impresia că îi pătez genialitatea, prin orice aş spune/scrie. În special după ceremonia de aseară…care sincer, m-a dat puţin peste cap. Nu vorbele frumoase şi alte cântece, dar…am încercat să mă pun în locul copiilor şi al familiei, să îmi imaginez ce ar putea simţi cineva care pierde o parte din suflet.
Offfff! În fine…ideea pe scurt este că nu am mai vrut să scriu nimic despre acest subiect. Doar că s-a întâmplat ceva astăzi, care mi-a ridicat părul pă* ceafă şi m-a umplut de indignare (pe cuvânt că uneori cred că ar trebui să îmi fac o meserie din a fi indignat, pentru că îmi petrec din ce în ce mai mult timp în starea asta). Nu mai am stomac nici măcar să comentez despre de fanii morţi de înfocaţi (de vreo săptămână), care nu au habar să spună vreun titlu de melodie jacksoniană, sau despre fătucile bete de supărare, care şi-au pierdut iubitul marii iubiri a vieţii lor...
DAR!!!

"Nu am vrut să mint şi să-l distrug pe Michael Jackson însă tatăl meu m-a silit să nu spun adevărul. Acum nu-i mai pot spune lui Michael cât de rău îmi pare pentru ceea ce s-a întâmplat, iar el nu mă mai poate ierta". Cam aşa a declarat astăzi plin de nonşalanţă Evan Chandler, tânărul “nevinovat” şi neprihănit care a pornit porcăria aia infectă cu pedofilia Regelui Pop.

“Tu copile (care între timp ai crescut, devenind un falnic exponent al dobitoceniei meschine şi purulente)! Tu eşti normal cu capul? Ai distrus o Viaţă, BĂI BOULE!!! Pentru nişte nenorocite de hârtii verzi!!! Şi acum îţi ceri scuze??????????? Adică...te-am supus la cele mai mari umilinţe, te-am târât prin noroi, mi-am bătut joc de tine, te-am denigrat, m-am defecat pe tine...Scuze. Atât???????? Păi tu om descreierat, care nu meriţi să fii numit om! Te-ai lăfăit 15 ani (aproximativ) în bani pătaţi şi acum te-au prins remuşcările? Ai o criză de moralitate? E prea târziu. La 13 ani, bănuiesc că ai avut ceva neuroni pe creierul ăla de stegosaurian, încât să îţi dai seama că faci o mizerie! Spuneai asta poliţiei, tătelu' era arestat, iar tu locuiai cu bunicii. Mare scofală. Aşa...ce-ar fi să îl iei de mânuţă pe tăticul şi să înfundaţi carcera? (cu predare intensivă a pedofiliei dorsale - şi vânjos de matură - de către ceilalţi deţinuţi, desigur, ca să vezi ce înseamnă!) Şi după vreo 20 de ani de specializare, să ai în faţă doar 2 posibilităţi: să îi iei mânuţa tăticuţului, să vă faceţi mici, mici, mici de tot şi să vă duceţi acăsică la mămica; sau să vă piseze căpăţânile alea seci, ca la şerpălăii puturoşi!!!”

*am înţeles că este trendy să foloseşti “dăuri”, “păuri” şi în general...multe “ă-uri”

Un comentariu:

  1. Pur si simplu nu am rezistat la momentul in care a vorbit Paris sau cand s-au imbratisat Jacksonii intre ei. As vrea sa scriu pe blog dar nu imi gasesc cuvinte suficient de frumoase. El a meritat, saracul, ceremonia aia sublima. Presupun ca or sa se faca si niscaiva concerte onorifice cum a avut Freddie prin anii 90.

    Dobitocul ala, daca tacea, filosof ramanea. Oricum e clar ca la ei dileala vorace de bani e la fel de sinistra ca la noi, romanii.

    A! Si mi-a placut mult ce a zis Badea in seara ceremoniei. Chestia aia cu revolta inconstienta a noastra ca moartea nu face discriminari... o stii?

    RăspundețiȘtergere