vineri, 1 mai 2009

Paradoaxele* zilnice


- “Fătucile nu merită atinse nici măcar cu o floare”, pentru că întâi, trebuie să merite acea floare; ele oricum sunt interesate (doar) de gentoace Hermes şi sandale sclipicioase, care se dau la promoţie cu un burtos posesor de ditamai Hummer-ul sau cu un manelist trendy, prost ca bezna.
- Blondele sunt târfe cu un singur neuron (şi acela gripat cu boala vacii nebune); ele sunt cele mai dorite femei şi cele mai căutate.
- Toate fufele behăie non-stop despre/după sentimente (mai) profunde; când se lovesc de ele, le calcă în picioare cu cea mai mare nonşalanţă şi ipocrizie.
- Cea mai fericită zi din viaţa unui om, este considerată a fi cea în care te căsătoreşti; stresul de dinainte/din timpul “Marii Zile de Exaltare Maximă” este enorm şi îţi vine doar să urli precum apucaţii de streche.
- Căsătoriile au la bază jumătăţi întregite şi iubirea supremă; rata divorţului, la sfârşitul anului trecut, a fost de 72% din numărul total al acestor uniri ale sufletelor pereche.
- Prin muncă cinstită şi asiduă se atinge succesul; escrocii, nesimţiţii, şmecherii şi tupeişii au ajuns de mult timp acolo.
- Se urlă sus şi tare că studenţii nu au venituri, deci sunt săraci; parcarea din faţa oricărei facultăţi este trei sferturi plină de bolizi ultimul răcnet, proprietate personală a tinerilor învătăcei.
- Studiile îţi oferă o cale mai facilă către un viitor luminos; marea majoritate a şomerilor este fomată din proaspeţii absolvenţi de facultate. .
- Se cer măriri salariale, pe motiv că populaţia este săracă; numărul telefoanelor de fitze, al maşinilor de sute de mii de euro şi al vacanţelor petrecute prin colţuri exotice ale planetei, este în creştere.
- Pe oricine vei întreba, va spune că este cult în cap şi că urăşte manelele. Întotdeauna “alţii” sunt cei deraiaţi cu creiererul; ţara geme de prostie, iar orăcăiala idioată este din ce în ce mai răspândită pe plaiurile noastre mioritice.
- Cu toţii cerem bună-cuviinţă şi condiţii de trai cât mai bune; coşurile de gunoi, leagănele din parcuri, tribunele stadioanelor sau scaunele de prin transporturile în comun sunt devastate imediat ce se observă că sunt noi.
- Bărbaţii nu (mai) sunt violenţi, precum sălbaticii primitivi; numărul femeilor abuzate (fizic şi/sau psihic) este în continuă creştere.
- Ne batem cu pumnul în piept că suntem mari protejatori de mediu, pentru că folosim bicicleta, o zi pe an; cu ocazia vacanţelor, plajele şi spaţiile verzi (din sânul generos al Mamei Naturi) arată de parcă au fost afectate de Ciclonul P.E.T.-urilor, Aversele de Mucuri de Ţigară şi Grindina Pachetelor de Tutun..
- Fotbalul românesc este extraordinar de fenomenal; arbitrii sunt arestaţi, în disperare, pentru luare de mită, iar naţionala nu mai cunoaşte sensul cuvântului “victorie” (şi nici măcar nu ştie unde să îl caute în dicţionar).
- Românica este o glumă de tărişoară; nimeni care este în ea, nu râde.


* ca să înţeleagă şi unele persoane mai cool, mai betoane, sau mai mult decât şmecherite, care au probleme mari cu forma de plural a substantivelor

2 comentarii:

  1. Bravos. Adevaruri nespuse sau nerecunoscute in general :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc.
      Problema mare e că timpul pare că a stat dpe loc de când am scris acest articol şi nu prea s-au schimbat multe...

      Ștergere