vineri, 22 mai 2009

Adevărahatul Meci al Mileniului


“Eu nu-l am adversar nici pe Geoană, nici pe Crin Antonescu. Adversarul meu este Criza.”
[Traian Băsescu]


LES JEUX SONT FAIRES! RIEN NE VA PLUS!!!

Îîîn coolţuul din dreaaptaaaaaa….cântărind cât o flotă dispărută “ca prin minune”, fost posesor al Şuviţei Magice, fost deţinător al titlului “Cel mai aprig duşman al maidanezilor”, Eternul Rival Al “Sistemului Ticăloşit” şi Campionul Absolut al Păsăricilor..…BIIIIGG BĂĂĂSSSSEEEEEE!!!!!!!!
Îîîn coolţuul din stângaaaaaa…. cântărind peste 100 de biliarde de euroi, Învingătoare prin Knock-Out în peste o grămădoaie de state, Distrugătoare A Milioane De Averi, Lupul Cel Rău Pentru Trilioane De Bănci…….CRIIIIIZAAAAAAAAAAA!!!!!
Combatanţii îşi aruncă priviri duşmănoase, pline de ură şi venin. Primesc ultimele sfaturi de la antrenori, apoi înaintează către centrul ringului şi arbitrul le mai explică încă odată regulile în neregulă. Luptătorii se dau cap în cap, în semn de salut, şi….SE AUUUUDE PRRRIMAAAA BĂĂĂTAAAIEE AAA GONGULUIIIIII!!!
Mulţimea este în delir! Criza atacă încă din primele secunde ale meciului cu un uppercut răvăşitor, în care îşi concentrează toată forţa ei ruinătoare de bogătani. Băselu’ eschivează cu uşurinţă….dansează în jurul arenei şi îşi întărâtă adversarul, scălâmbăindu-se cu frenezie la el. IN-CRE-DI-BIL DOAM’LOR ŞI DOMLOR!!! Cât curaj! Câte tone de eroism! Cu ce usurinţă poate para orice atac! Dragul nostru Apărător al Neamului…are în spate un întreg popor care îl susţine…iar ochii sunt îndreptaţi numai spre alegători! Promite salarii mărite şi chiar eliminarea totală a taxelor…îl doare la băsesc de Criza care ata….OUUUUUUUUU!!! Doam-ne-lor şi Dom-ni-lor….Băse este pus la pământ cu o lovitură ruşinoasă sub centură…Tribuna pur şi simplu explodează!!! Se rup scaune, se aruncă fumigene în ring, se huiduie…. dar Criza se bălăngăne deja nepăsătoare, cu braţele ridicate, în semn de victorie! Arbitrul începe numărătoarea: 1….2….3…..4…Big Băse este culcat la podea, neştiind ce l-a lovit! Încearcă să se ridice, târându-se cu greutate până la corzi şi trăgînd cu disperare de ele, dar NU REUŞEŞTE!!! …5….6….7…..Să fie acesta sfârşitul confruntării?
“Curaj!!!!CURAJ!!!! Nu te lăsa acum!!! FIII BĂRBAT, ŞI RIDICĂ-TE, LA NAIBA-N PUII TĂI!!!!” Spectatorii au înnebunit de-a binelea! Urlă, înjură, se roagă, îşi încurajează favoritul…cu lacrimi în ochi, Băse se târăşte pe podea! Timpul a încremenit pentru el….nu aude, nu vede…simte doar durerea care îi pulsează prin corp şi se răspândeşte ca un râu de foc şi îl săgetează în creierii capului, transformîndu-i într-o tochitură de carne nefolositoare…Cu o ultimă forţare mega-omenească, reuşeşte însă să se ridice…ŞIIIII…ŞIIIII…Se aude GONGUULLLLL!!!! IN-CRE-DI-BIL, doamnelor şi domnilor!!! ÎN UL-TI-MA SE-CUN-DĂĂĂĂ…ce repriză fenomenală!!!! Ce luptăcioşi minunaţi!

Întrerupem programul pentru o scurtă pauză publicitară:
Din ciclul “Zboară puiule, zboară”, vă prezentăm noul produs al firmei noastre: Xanax Forte, cu o formulă îmbunătăţită şi un plus de Diuretic Promisionaic!
Xanax Forte. Pentru o viaţă plină de ”ieşiri prominţătoare”, lipsită de griji.


În colţurile lor, sportivii primesc ultimele îngrijiri medicale. Se ridică, îşi dau cu pumnii în cap (pentru ambiţionare), şi se îndreaptă fioroşi spre centrul arenei…SE AUDE GONGUL DE ÎNCEPERE A CELEI DE-A DOUA REPRIZE, ŞIIII….
Băselu’ este luat din nou prin surprindere cu o lovitură la rotulă, şi este aruncat din nou la podea! Mulţimea huiduie!!!! Dar Băse îşi revine repede, şi îi aplică fulgerător nesimţeniei ordinare de adversar o “kesa-katame cu fixare la sol şi luxare de membru”, un vârf de opincă (promovează şi el “lendul de ciois”) între dinţi şi un croşeu la operaţie de o lasă “pleaşcă de lemn” la podea! CRRIIZZZAAA RE-AL-MEN-TE SE TĂVĂLEŞTE ÎN CHURI LA PODEA!!! Băsel “hăhăieşte” vesel către mulţime, şi simte cum Românica noastră dragă se află deja “pe un drum de ieşire” din căcat. CRIZA ESTE LA PÂ-MÂÂÂNNNTTT!!!! AM SPUS-O ŞI O MAI REPET: CEEEE MECI, DOAM-NE-LOR ŞI DOM-NI LOOOORRR!!
Publicul ovaţionează frenetic!!!.....Este o atmosferă IN-CEN-DI-ARĂ aici, pe Viitorul Stadion Naţional Al Viitorului Îndepărtat…Băse dansează pe corzi, Criza se tărşăie năucită la pământ, prostimea cântă, arbitrul numără…4…5….6…7….8….În ultima secundă, Big Băse primeşte o palmă cu piciorul, zdruncinătoare de ficaţi, şi se împleticeşte năuc la colţ! DAR NUUUU!!!!! CRIZA ESTE ÎNCĂ LA PODEA, ÎNSĂ ÎN RING SE ZBÂNŢUIE ALIATUL EI!!!AAAA-UUU-TOSS-STRADAAA!!!! I-RE-ALLLLL, DOAM’LOR ŞI DOM’LOR!!! I-RE-AL DE FE-NO-ME-NALLLL!!!!
Big Băse este PUR-ŞI-SIMPLU CO-PLE-ŞIT! Directele de dreapta, de stânga şi de centru îi zboară necontenit către figură, iar Augustul Luptaci nu mai are nici puterea să se apere!! Dar….NUUUUUUUUUUU!!!!! NU ESTE POSIBIL AŞA CEVA!!!! ÎN RING APARE ÎNCĂ UN VRĂJMAŞ NECONTENIT AL NEAMULUI: SISTEMUL DE IGIENĂ JEGOASĂ!! Băse este de-a dreptul stupefiat! Se simte realmente impotent în faţa atâtor adversari redutabili! “BĂĂĂ-SE, BĂĂĂ-SE, BĂĂĂ-SE FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR”!!! Mulţimea de “pupinbăsei” îşi încurajează cu “idiolatrie” Campionul, însă acesta este răvăşit! Braţele i se leagănă neputincioase pe lângă corp, “lăboanţele” folosite până nu de mult la strivit ticăloşi corupţi, îi sunt ca o cârpă beată. “Plin de răni şi suferinţi”, Eroul se clatină! DAR NU CADE LA PĂMÂNT, DOAM-NE-LOR ŞI DOM-NI LOOOORRR!!! EX-TRA-OR-DI-NAR…EFECTIV MEGA EXTRAORDINAR! Plin de sânge, cu faţa tumefiată de lovituri, cu o mână bătîndu-se cu Autostrada iar cu “cealalaltă” tinînd piept Sistemului Jegos, încă mai are putere să îşi salute cu mâna rămasă liberă sutele de susţinători! Ultimul Erou al Românicii!! Plecăciuni, domnu’ Băsesc…mii de plecăciuNNNUUUU!!!!!!! NU; NU; NU!! Criza se ridică de la podea, mai fioroasă şi mai criminală-feroce ca oricând! Se bate cu pumnii-lopeţi în piept, rage de furie şi se năpusteşte ca o locomotivă debilă spre Apărător, care, pur si simplu îngheaţă!!!
DIIIINNNG!!! DIIING-DIIIING-DIIING!!!!
UFFFFFFFFFFF…..Salvat de clopeţel, din nou. CE NO-ROC, DOAM-NE-LOR ŞI DOM-NI LOOOORRR! CE NOROC!
Se încheie şi runda a doua a Meciului Mileniului, iar scorul este ÎNCĂ INDECIS! Dar acum…este momentul să ne mai răcorim şi noi puţin, cu o nouă clipuţă de pauză publicitară…Join us again, for THE MILEANULUI MEACI.

- To Be Continued -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu