joi, 14 mai 2009

“Sânulum Gigantisium” sp. "Siliconatis din Grosus"


“Stau câteodată şi-mi aduc aminte” de nonşalanţa cu care poceam hiturile copilăriei: “E-o lume mi-nu-na-tă, în care vei găsi. NUUUUUUMAIIIIII PROOOSSTIII…”. Dacă ştiam eu câtă dreptate aveam pe vremea aia…cred-sigur că făceam cerere (aprobată şi parafata DE SUS) să nu mă mai nasc. Serios.
Ieri, cred că a fost ziua străluminărilor…După ce că eram eu amărăt şi scârbit până peste poate cu bazaconia aia de campanie “o să-ică”, am mai citit şi o ştire (într-un ziar de chiloţăreală, mai exact), de am rămas prost! M-a lovit drept la operaţie şi m-au apucat convulsiile…“Băi! Nu mai văd eu bine? Stai să dăm re-play…” Dar degeaba, pentru că aşa scria; mare, “închenărat”, negru pe alb. Cică una din S.U.A vrea să intre în “Guiness Book” ca şi posesoarea celor mai mari sâni artificiali din lume! “Her boobs” ar trebui să aibă 1.71 m în diametru!!!!
Drăguţ…dar totuşi: DE CE AR VREA O FEMEIE SĂ CARE DUPĂ EA MAGAOAIELE ALEA DE ŢÂŢOACE??????????? Ştiu că sunt goriloi feroci şi cuceritori, care sunt înnebuniţi de partea asta anatomică (de fapt, cam acesta este şi motivul pentru care majoritatea fătucilor se “tunează”; speră că vor avea norocul să fumeze vreun “trabuc” crescut pe vreo vedetă fotbalistică, “creatură de modă” de mega-succes, sau, de ce nu? Poate chiar de la un “prezident micuţ şi inocent”…). Dar aia…vrea cumva să aibă sala de fitness la purtător şi umblă cu săcoii ăia după ea, ca să îi ridice în loc de gantere?? (un mameloi din ăsta ar avea cam 10 kg!) Sau a auzit ea, mititica, că borbaţii adevaraţi crapă de dorinţă să vadă şi să se coţăie pe nişte ţâţoaie enorme????? Pe cuvânt, dacă pot să pricep lumea asta în care trăiesc! Totuşi, acum înţeleg de ce pe planetă se organizează “campionate de frecat individual” (a doua străluminare!)…păi cu nişte reprezentante ale sexului frumos/dizgraţios atât de mirifice…parcă simt cum mă ia o poftă să mă îndes în nisip (cu totul), precum struţul (dar alergătorul care face asta e un struţ up-gradat).
Uneori mă întreb, mai în glumă-mai în serios, dacă femeile fac şi ele parte din specia asta umană (şi acum vine şi clişeul: “cu excepţiile de rigoare”, DESIGUR!). Oricum…ele sunt nişte fiinţe sensibile, pline-ochi de sentiment, visătoare, care dau peste Dragostea Adevărată în fiecare dos de ghenă, incurabil de “romănticoase” şi cu privirea îndreptată numai asupra Sferelor/Pătratelor/Cilindrelor Transcedentale. Da’ aia parcă e vârful la grămadă, moţul de pe “plăcinta americană”, cireaşa de pe tortul imbecilităţii! De ce ar vrea ea asa ceva? Ia bani când se notează recordul la condică…dar apoi? Îşi nenoroceşte spatele toată viaţa? Joacă în filme porno, pentru obsădăii cu limba scoasă şi balele la gură, care vor să vadă asemenea enormităţi? Păi…ca bărbat privitor la alea, tre’ să fii cel puţin dobitoc! Animal prost şi tălâmb! Asta nu mi se pare deloc o expresia a senzualităţii…NICIDECUM! E doar O pleaşcă de idioţenie, altoită cu o pleaşcă de prea-curvenie şi una de primitivism crâncen…
Cred că am greşit, clar, planeta. Peste hotare parcă se trăieşte mai bine ca în draga noastră naţiune, dar şi ei…nu mi-e ruşine cu noi, dar nici nu aş avea complexe de inferioritate cu ei!

P.S.: Marele Toma Caragiu spunea odată: “E bine…că aţi ales…de prostie, de minciună, de ridicolul sălbăticiei…[…]…e bine…dacă vreţi să vă bucuraţi, dacă vreţi să râdeţi……dacă vreţi să rămâneţi OAMENI”
Aşa că...presupun că asta a fost porţia noastră de haz uman. Cred. Sper…“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu