miercuri, 21 iulie 2010

Îndemn (Stră)Luminat

Acum vreo 2 săptămâni, ministrul Vlădescu ne îndemna să emigrăm dacă nu ne place situaţia economică dragei a noastre Românici (tăvăli-s-ar în chinuri de jeg purulent de naţiune). La aceea vreme încă îmi vedeam de vacanţă şi nu am vrut să mai comentez toate idioţeniile slobozite de gura conducătorilor. Ce să-i faci? A zburat porumbelul păcii, asta e!
Acuma...ştiu că românul uită de la mână pân' la gură, că nu mai e de actualitate declaraţia şi că (în principiu) nu e bine să dezgropi morţii că put, dar...ideea e e că toată tărăşenia mi-a rămas înfiptă în creieri ca un cui înroşit în flăcările Iadului şi trebuie să mă eliberez cumva; aici nu mai e vorba despre Zâna Zânelor cum priveşte ea la bunăstarea femeii şi dă papuci cu toc la sinistraţi, nu prea mai e de glumă sau de minhotit pe sub mustăţi. Pur şi simplu, un om din guvern ne spune verde-n faţă: "Dacă nu vă mai place cu ce poftă ne pişăm pe voi ca nişte adevăraţi guri bivolari, dispăreţi în pana mea şi gata! Nu vă obligă nimeni să vă adăpaţi de la izvoarele dătătoare de viaţă ale actualei guvernări" A, da! Ce e mai odios este că imboldul a fost lansatde un economist de frunte, într-o ţara unde se moare literalmente de foame, unde o călătorie peste hotare ar însemna salvarea şi sentinţa la moarte a unei familii obişnuite. Că doar nu bagi mâinile în buzunare şi porneşti spre Congo la pas de drumeţie, ce papuci?!
Deci, în redactarea răspunsului meu voi porni de la minunata îmbiere la o viaţă normală
.


"Cine nu agreează creşterea T.V.A. e liber să se mute în altă ţară"
[Sebastia Vlădescu - Ministru de Finanţe, citat din memorie]

Băi băiatule, tu ai impresia că ţi-a luat mă-ta ţară şi te-a pus şef de trib??? Tu crezi că ai ieşit tu, ombilic cu cârlionţ în frunte din mă-ta de la prefectură direct cu cravata de ministru şi mapa de deşteptăcios în mână??
Cum să spui aşa ceva?? Ce tupeu grotesc să ai ca să elimini aşa ceva pe gură??
Adică, cum adică? Cui nu-i place să plece?? Crezi că suntem la bordel aici?? Vizionezi toate curvele şi dacă nu-ţi ridică nivelul de trai nici una, îţi bagi picioru-n ea de activitate culturală şi o laşi baltă?? Tu ai senzaţia că pe mine mă ţinea de la plecare fix acordul/dezacordul tău? Crezi că eu nu am plecat pe câmpii fiindcă nu-mi dădeai tu verde?? Ia fă-te că prestezi şi tu un căcat de o mie de euro la băiatu' (ca dar de despărţire, desigur) şi-ţi garantez că în secunda 2 mă picur pe tine si îţti trimit bezele din Uganda (sau alte tărâmuri mai trăibile)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu