duminică, 27 iunie 2010

Strălucirea viitorului

"Guvernul a decis creşterea TVA de la 19% la 24%."
http://antena3.ro/

Deci ne-am căcat în sus, cum ar zice un vecin. Vin vremuri dizenterice; aşa că umpleţi debaraua cu suluri de hârtie igienică, in case shit happends! Salariile s-au redus, orice altceva s-a scumpit. Mişto.
Nu înţeleg însă un lucru:
Cu ceva timp în urmă, gura udrească slobozea o chestie cum că, dacă se taie din venituri dar ţara tot nu iese din mizerie şi se măresc taxele, guvernul ar trebui să-şi dea demisia în grup. Gura blăgească aproba fără să clipească şi se înfrupta cu poftă din acelaşi căcat urât mirositor.
S-a dovedit că patria este condusă de nişte impotenţi retardaţi. La nici 2 zile după aprobarea tăierii, cresc şi taxele. Băi, da' să-mi trag palme! Să vezi minune minunatată: au trecut încă 2 zile de la anunţul cu majorarea de TVA şi nu am auzit de nici o umbră de demisie! Nu s-a înfăptuit renunţarea la nici un colţ de ciolan, nu s-a retras nimeni de la suptul cel de toate zilele. De ce??

O turmă de cretini aleg răul cel mai mic şi se asumă pentru nişte măsuri castrante, apoi le garantează cu demisia dacă lucrurile nu merg conform planului. După Micul Rău se adoptă şi Marele Rău, iar situaţia este este din ce în ce mai infectă în ciuda angajamentului luat(pe care oricum acum îl ignoră) şi a siguranţei de intelectual care acţionează conform unei viziuni.
Ce dovedeşte asta??

P.S.: "Sebastian Vlădescu: Majorarea TVA la 24% este doar vârful iceberg-ului. Nimeni nu poate spune ce va urma"
http://antena3.ro/

Putem începe să gândim pozitiv şi să sperăm?? Pe locuri, fiţi gata, START!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu