marți, 27 octombrie 2009

O incursiune în rahaturile cu miere ale realităţii - Special


AVERTISMENT: Postarea care urmează ar putea să fie, după unele gusturi, puţin cam licenţoioasă pe la începuturile ei. Dar dacă însuşi capul limpede din vârf de ţară poate, eu de ce nu aş putea? Nu am oare aceleaşi drepturi?

Interludiu
Din trecutu-i mare, mare viitor. (Ne)Odă în metru băseic


Motto:
"Cine-nvinge flota seacă
Cu bricheta fără teacă
Şi cu pieptul dezvălit
E Traianul cel vestit!"


"Nue, ţi-am spus"*. "Sistem ticăloşit". "Găozar". "Ţigancă împuţită". "Păsărică, hai la mie în birou s-o facem". "Tu pari a fi un puiuţ de comunist". "Dacă te-aşezi pe masă, îţi spun cum se face". "Derbedeu". "Şcoala scoate tâmpiţi". "Fetele, hai să producem". Şi mai nou, "De data acesta, băieţii au fost deasupra fetelor, ca performanţă".

Doar câteva frânturi din înţelepciunea prezidenţială. Cuvinte încărcate de misticism, pline de rafinament politico-culturalo-social. Lumina lor ne-a mângâiat urechile, susurul lor dulceag ne-a extaziat creierul ultimilor ani.

Aşa că eu zic să ne păstrăm cârmaciul, indiferent de rezultatul de pe 6 decembrie. Ce Gionel, Crizantem ®**, V.C. Tudor sau alţi pretendenţi la tron? Dacă Băzeus e cuminte, poate îi aduce Moş Nicolae încă un mandat; dacă nu..ar trebui să îi creem o funcţie specială în stat...Un fel de Catherin de Medici al timpurilor moderne româneşti. O Caterincă Hăhăitoare care să ne descreţească ridurile, de la atâta trăit ca belferii.
Cine nu are bătrâni, să îşi cumpere. Cine nu are un Băsel, să îl cumpere...sau să îl inventeze, dacă nu se mai găseşte pe stoc. Cum poţi trăi într-o viaţă fără haz, lipsită de caricaturi politice? Să dăm Caesarului ce e-al Caesarului, şi la Traian pe Udrea lui (că e udă şi rea; pe principiul "Da, sunt sexy şi rea!"). Sau pe o altă Evă la fel de voluptoasă...ca să nu mai trebuiască să frece lampa lui Alladin, iar Geniul închis acolo să îi dea o labă de ajutor în procreerea popoarelor.

OOO, TU GURULE! MAI RĂMÂI CU NOI, MĂCAR O SĂRMANĂ CLIPUŢĂ SMULSĂ CU CRUZIME DIN ETERNITATEA INFINITĂ! TU, LUMINĂ POVĂŢUITOARE! TU, PREA-MINUNATULE! TU, FERMECĂTORULE! TU, TĂTUCULE DE NAŢIUNI! TU, FĂCĂTORULE DE POPOARE! NU NE PĂRĂSI! NU NE LĂSA DE IZBELIŞTE, CA NIŞTE COJI DE NUCĂ ÎN MIJLOCUL OCEANULUI ÎNSPUMAT!
PO VĂ ŢU IEŞ TE-NE (ŞI) PE VIITOR..........POVĂŢUIEŞTE PO.....VĂ.....ŢU.....IEŞ...TE...MMMMmmmmmmmmm - pupinbăsescienii sunt în transă - Şi dărâmă naibii odată, ghimpele ăla de parlament nesuferit şi copil rău dublu-cameral şi câh, pute!


* Urăsc formularea din rărunchii ficaţilor, şi nu am putut să o redau în varianta ei originală. Cu toată căruţa de Viagra pe care am luat-o spre întărirea organului, îmi vomită creierul când dau să scriu aşa ceva.
**Marcă înregistrată. Este un apelativ pentru Crin Antonescu….poate cel mai elegant pe care l-a putut născoci o minte românească pentru un om politic. Şi pentru că îmi place la nebunie, mi l-am însuşit şi eu…deşi drepturile de autor aparţin în exclusivitate Condeierei (să-mi zici cât trebuie să cotizez la casă, ca să fie totul echitabil).

P.S.: Imaginea face cât o mie de cuvinte. Aşa că, priviţi şi minunaţi-vă-ţi cu ce porcării ne umplem noi vieţişoara!
















Şi finalul apoteotic (încheiat în aplauze furtunoase,drâmbe şi trâmbiţe):



P.P.S.: Preferatul meu; cine e pe proimul loc, Băse, Băse....MOMENTUL GĂOZARULUI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu