joi, 10 mai 2012

Femeile

...fac sex pentru a fi iubite, bărbaţii iubesc pentru a face sex.

Aşa circulă o vorbă de duh printre feministe.
Când am auzit-o prima dată de la o gagică în tendinţe, am izbucnit brusc: "Jură-te pe mă-ta că tu nu ai făcut niciodată sex doar pentru că ţi-au înnebunit hormonii ca o herghelie de cai sălbatici, ci vrei doar să fii mângâiată şi sărutată şi preludiată! De ce ţineţi atât de mult să credem că ne faceţi o favoare făcînd sex cu noi? De ce nu puteţi recunoaşte că o faceţi pentru simplul motiv că asta vreţi? Credeţi că dacă puneţi o floare pe-o balegă ea devine o operă de artă, sau cum?
Fecioara pură se-mpreunează cu oligofrenul din jertfă, ca să-l mai salte 2 trepte pe scara evoluţiei. Da, sigur...cum spui tu, şi-apoi mâncăm. Auzi? Ai imitat vreodată capra? Sau poate iedul? Hai, măi...termină cu căcaturile de prinţesă virtuoasă, că nu mai ai 5 ani!"


Ghici ce mi s-a răspuns: "Da, ai dreptate. Nu m-am gândit la asta."
Păi, DÂNG-DÂNG! Altă dată foloseşte dracului capul, înainte să mai scoţi ceva pe gură! Că doar d-aia îl ai, nu e doar un apendice nefolositor al gâtului!!!

Gata, ajunge cu femeile ! Ce atâtea muieri, mai dă-le-n mă-sa! Ce fac aici, revistă glamour? Mâine-poimâine te pomeneşti că mă apuc că postez tutoriale (atenţie, asta nu are nici o legătură cu "tuto", chiar dacă semantica se aseamănă pe la colţuri) de modă şi croşetat, la naiba! Deci punct şi de la capăt! Hai cu subiecte de mascul!
M-am uitat la un meci de fotbal. WOOOOOO...Dă calendarul repede, să fac un semn! Construieşte o biserică, cum făcea Ştefan de câte ori îi caftea pe duşmani! Plantează un pom, să facă umbră copiilor-copiilor noştri! Sau, mă rog, ai voştri...personal, nu ştiu dacă am de gând să mă-npuiez. Ce ceapa mă-sii, "Gravidul" e un film, nu am nici o intenţie de a-l transforma în realitate! :))
Dar am deviat.  Începusem cu meciul; sunt total antitalent şi paralel cu subiectul, dar ce-mi zic? La dracu', SUNT BĂRBAT!! Păi bere nu prea beau, măcar odată-n viaţă - fără Marioara Murărescu 'a nouă - să privesc şi eu la o miuţă faină, că doar n-o fi foc! Adică vine ditai Cupa UEFA peste mine-n casă şi mă doare-n cur? Nu m-o fura peisajul, măcar văd şi eu cum arată Naţional Arena - altă idioţenie uriaşă! Bă, se crapă ceru-n 14 precum catapeteasma templului dacă ziceţi şi voi "Arena Naţională"? Sau, în papucii calului! Sunteţi rupţi în gură dă dăştepţi şi plini de englezofile, fiţi până la capăt! Ce-i aia, Naţional Arena? Am schimbat furcuţionul începutului de secol cu "furculişăn"-ul timpurilor moderne. Tare, să-mi bag ce-am mai scump!
În fine, prea mă proptesc acu' în problematici lingvistice. Hai cu miuţa! Sau nu! Ups, eroare - cum lălăia un cântec străvechi. Ce s-a întâmplat pe teren nu fuse miuţă, ci minune: FOTBAL! Fotbal adevărat, d-ăla mega-tare! Cu scheme şi eschive, verticalizări, pase, centrări pe real, nu doar din gură! Senzaţional, pe cuvânt de cercetaş!
Băi prieteni , dar l-aţi văzut pe Randament Falcao, ăla?? Am rămas prost ce goluri a dat! Ziceai că face cursă printre jaloane, aşa erau adversarii de molâi! Dacă ridicau niţeluş şi mâinile, începeam să mă tem c-am greşit programul şi mă uit la "The walking dead"! Pac-pac-pac gol! Înaintea primului, când a început să jongleze printre vernili,deja ziceam în gând: "Hai că pierde mingea, prea se freacă mult!" Ceea ce s-a şi întâmplat...numa' că nu ştiu cum a făcut, dar a pierdut-o taman între buturile porţii. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!
N-am văzut aşa ceva de când mama m-a făcut! Bine, pe undeva e de înţeles...eu cu fotbalul sunt ca baba cu boxul! A durat juma' de repriză până m-am prins cine cu cine joacă - noroc că unii erau în verde şi unii dungaţi. Problema mare a fost că mă-ncurcam în atletico :)). Adică, frate, eu am înţeles că erau sportivi, dar puneţi-le nişte indici, ceva, ca la matematică: când uitam alfabetul şi rămâneam în pană de necunoscute, începeam cu "a1","a2","a3".
După vreun sfert de oră de bâjbâieli, se pare că Dumnezeu mi-a auzit ruga (vedeţi ce face o închinăciune la timpul ei?): comentatorii au început s-o ardă cu Atletico şi Bilbao. Mişto. Doar că pe ecran a scris la un momentdat Altletico Madrid şi Athletic Club. Unde-i Bilbao, că nu-s 3 echipe pe stadion?! Aşa că iar am cerut ajutor divim. şi iar m-a lovit iluminarea: în sfârşit am priceput cum îi cheamă p-ăia! No, şi să mai zică cineva că nu există miracole!

Uite, de exemplu...i-am reevaluat pe forumişti.
Ce, mai, frate? Dacă intri pe un forum e ca şi cum ai penetra pepiniera de inteligenţi a planetei. Ce bani de presă şi mondenităţi, ce reviste de colorăciuni sau pornache cu tâţele pe masă? Forum, direct! Ca la mall...găseşti tot ce-ţi trebuie într-un singur loc; lumea se luptă pentru globalizare, aici ai toată diversitatea de floră şi fauna fix la tine-n dormitor.  Pe forum găseşti orice...răbdare să ai, ca să cauţi! "10 trucuri pentru o frează mişto", "15 secrete pentru o partidă de sex ca la carte", "3 motive pentru care partenerul şi-a băgat picioarele-n sentimentele tale", "noile interpretări ale vechilor nopţi umede", "reţete tari de prăjitură cu mămăligă şi caise", "cum să faci cocktail ca-n filme", "grătarul şi sănătatea umană", "reguli de gramatică pe care toată lumea le încalcă", "mitocănie şi gentilism", "ce face abstinenţa din om", "minciună vs adevăr". Pfuai de mine, mi se-nvârte capul ca titirezul! Wikilic plus British Gallery, tăticule! Se dezbate orice, oriunde, oricând


 ...de la subiecte puerile gen "ce culoare credeţi că trebue să aibă zdrăngănica copilului meu" şi până la marile mistere neelucidate ale civilizaţiei: "credeţi că e mai bine să mă-ngraş, sau să slăbesc?" sau "de ce oare se sterilizează acele celor condamnaţi la moarte prin injecţie letală?". Zvârcoliri de geniu, ce să mai zic?
Ba de curând am văzut că şi temele tot pe forum se rezolvă: "Help, Help, am de făcut un eseu în franceză despre transformările pe care le suferă  persoană depresivă după ce este sfătuită de prieteni cu inima bună. Pls, sunt botă la franceză.". No, ziceţi cum să nu ajutăm săraca fătucă! O fi ea mai limbistă - că doar d-aia face limbi străine la şcoală, să se ştie descurca în modernitate, dar nu-i specialistă...are nevoie de ajutor, mititica.
Sau pe altul, cu chimia: "Am o problemă foarte gravă la chimie" Eu mă gândeam deja că-l doare-n cot...dar Bamse continuă: "Vă rog, pls much, help. Cică acetilena reacţionează cu 450 de kg de acid cianhidric la un randament de 75%; să se determine cantitea de produs de reacţie format. Păi de unde să ştiu eu? Ce, m-am băgat în furnal să-l cântăresc? Acidul cianhidric e otravitor, nu vreau să mor."
No, v-am zis că e pe bază de eminenţe? Off....copii, copii, unde-s încastraţii de altădată, care se chiombau în manual când aveau nelămuriri? Ei, unde? La azil, că-s bătrânoci! Astăzi se gândeşte "outside the box", că doar d-aia s-a inventat netul! Şi acum, dragii moşului, să ne deschidem spiritul către mapamonnd, pentru a ne integra în absolut... 

Aoleu, mi-am adus aminte! Încheiam înainte de a mă achita de-o datorie; cândva, în trecut, promisesem că elucidez o întrebare care se freacă de inimile sensibile ca o piatră ponce de-un călcâi plin cu bătături: "V-aţi cupla cu cineva care plânge după fostul?" - întrebare de baraj de pe forum, logic -  la care majoritatea lumii răspundea cum era de aşteptat: nu. 
Destul de simplu, aşa-i? Deci m-am înfipt şi eu să mă dau cultivat la neuron, zgândărit fiind de emanaţia unei fecioare - da, scuze, iar e cu femei. Păi ce să fac, promisiunea e datorie curată! Vrei, nu vrei, bea Grigore aghiasmă!
No, şi ce-a zis tuta? 
"Sincer, m-am cuplat cu un tip care inca mai suspina dupa fosta. La inceput l-am inteles, dar el vorbea non stop de rusoaica lui si la un moment dat deja ma plictisisem sa-l tot aud...mai ales ca mereu zicea ca eu nu am buzele ca ale rusoaicei sau ca nu am nu stiu ce fata de ea...
Nu ar fi o problema in a fi cu cineva care mai suspina dupa fosta, doar sa ma lase sa-l ajut s-o uite...nu sa-mi vorbeasca toata ziua despre ea si sa ma mai si compare cu ea!"

Iar eu, băiat finuţ cum mă ştiţi, sar cu lămuriri:
"Te-ai cuplat cu el chiar dacă plângea după altcineva. Interesant.
Deci la început nu te-a deranjat chestia asta. Pe linie logică, înseamnă că plusa cu ceva care acoperea defectul - cel puţin pentru o vreme. Sunt curios...oare ce-o fi fost? Sunt doar vreo 2 posibilităţi.
De fapt, nu, că ai răspuns la problema asta: îţi plăcea să-l ajuţi s-o uite...
Mă înclin în faţa inimii tale generoase. Respect!". 

Băi, sunt monument de tandreţe, sau ce dracu' fac aici?  Nu mă încred eu, orbeşte, în bunele intenţii ale unei femei? Nu cunosc persoana doar după câteva minute de privit adâncul ochilor ei superbi, pentru că mintea îmi funcţiomează pe bază de cauzalitate?? Ba daaaaaaa..
Fetiţa cu pricina era gen "Ştiu că mă va durea, dar măcar mă martirizez pe altarul iubirii, pentru a te ajuta  să mergi mai departe. Ia-mă, fă ce vrei din mine! Sunt a ta, uit-o p-aia şi zboară pe zările albastre!". Suflet sensibil, măi; precis era o divă! Că doar şi vorba spune: un suflet ales fără un chip minunat e ca un inel de aur pe un rât de porc - sau invers...dar ne mai împiedicăm de amănunte?
Prin urmare, jos pălăria.. România, te iubesc! Aleluia! Ferice de naţia asta că avem aşa inimi palpitînd de bunătate, care se aruncă cu pieptul dezgolit în faţa suferinţelor ca Ecaterina Todoroiu în faţa gloanţelor inamice. 

Apoi, s-a dezlănţuit luciditatea pe mine şi am continuat, cuprins de delir:

"În primul rând, nu se pune problema dacă m-aş cupla, ci dacă s-ar cupla. Din moment ce plânge după altcineva, e clar că locul e ocupat. Vorbind din perspectiva mea, dacă o fată ar vrea să se cupleze cu mine în condiţiile astea, înseamnă că aplică principiul rezumatului la porc: vrea doar un cârnat, nu tot animalul.
Dar dacă coroborăm această chestiune cu una discutată într-un topic anterior (femeile fac dragoste pentru a fi iubite), ajungem la o imposibilitate logică: nu poate dori o frântură din mine, pentru că prin definiţie, vrea iubirea mea; şi totuşi nu o vrea, pentru că suspină după altul.
Ceea ce înseamnă că bărbaţii nu intră în subiectul topicului. URA! :D"

Concluzie: lupt pentru salvarea speciei, sau pot să plec acasă, pentru că m-agit degeaba?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu