sâmbătă, 3 martie 2012

Morăriţa-i cu fuiorul

..şi bădiţa-i toarce dorul. 

Ştiu că a trecut Valentinu' şi Dragobetu', dar am rămas setat pe feeling in love, i'm in love, deep in love - cum zice doina; plus am găsit o declaraţe de dragoste betoan-armat cu geam securizat...nu o pot lăsa necomentată. Mai ales când dragostea - febleţea mea -  se împleteşte ca lanţurile organice ale ADNului (în dublu helix, pentru necunoscători) cu Star Warsul - cealaltă febleţe a mea. Deci pfuai de mine, nu se poate aşa ceva! Viaţa mi se scurge bivalent, sensul ei a fi gravitează în jurul a 2 puncte de interes primordial: dragoste şi Star Wars! Fantezia mea de căpătâi e să le îmbin ca într-un sandwich: visez să fac dragoste cu Forţa. C-apoi, vorba 'ceea: Dac-o freci cu bucurie, imposibil să nu-nvie..."The Force is strong in this one".

No, deci unde rămăsesem? Aaaa...la comentarii! Hai, că-s încălzit...numa ieri ce o bălăcăream pe una care se dădea şi ea în bărci trendy că a văzut Star Wars 3D, da' s-a nemulţumit mititica deoarece nu a apărut şi "ăla micu de respira greu" în peliculă. Ceea ce nici nu avea cum să apară...în primul rând era "ăla NEGRU de respira greu", iar în al doilea rând să pui o aşa idioţenie de întrebare e ca şi cum ai băga un ou la microunde şi te-ai îmbufna că nu iese pui cu borcanu-n cur. Foarte tare!
Pe scurt: Să-i dăm drunul!
  


În mare, traducerea ar suna cam aşa:
"Mi-ai cerut să nu mai scriu astfel de scrisori, pentru că nu vor schimba lucrurile dintre noi. Dar nu pot Jessica...pur şi simplu nu te pot lăsa să pleci. Nici chiar Darth Vader, un Lord Sith, nu şi-a putut lăsa fiul să moară, la finalul Întoarcerii lui Jedi. 
Jessica, tu mă faci să mă simt în siguranţă şi-n călduri. Vreau să intru în tine aşa cum Luke Skywalker s-a târât în interiorul tauntaunului său, pentru a se apăra de frigul artic al planetei Hoth - locul unde era ascunsă Baza Rebelă" 

Înainte de toate cele: Frate, tu faci prospecţiuni geologice sau vrei s-o fugări pe gagică?
În rest, foarte tare declaraţia..se vede că eul poetic al poetului lucrează peste program; cu o observaţie: să-ţi compari iubita cu tauntaun-ul dă ca o balegă pe-un crin. Păi creatura asta era ca o cămilă, în puii mei! O dihanie lăţoasă, care rage şi pute. Eşti prost la cap, sau vorbeşti din auzenii?? Ori te-a lăsat inspiraţia, ori n-ai văzut toată seria SW...nu puteai şi tu să spuni "Scumpi, eşti elegantă ca un...kaminoan"? Nu erau nici ăia fotomodei în extaz, Brazi Piţi ai Inelului Exterior, da' măcar erau supli, în papucii calului! Ori, cum sexu' mişto are obsesia cu greutatea...te debarasai de clişeul "dragostea mea va ţine până vei reuşi să duci un bulgăre de zăpadă pe soare" şi-o puneai şi tu de-un compliment bunicel. 
Ca să nu mai spun că sărmana animală, înainte de a-l apăra pe Luke de frig a fost încălecată, apoi spintecată şi eviscerată. Mişto...imaginea aceasta se potriveşte cu iubirea ca fundul mării cu rahatul înotătorului.

Doamne, ce idei au câte unii! Dar pe mine nu mă înspăimântă existenţa ăstora, că fiinţează pe planetă, respiră şi emană biogaz în atmosferă...ci faptul că s-a găsit una care chiar a stat cu un asemenea specimen. Deci...Wow!! Uite dovada că natura nu discriminează când mai dă câte-un rateu! 
Şi atunci, la ce dracu' să îmi polarizez opţiunea superiorităţii speciei, să fiu feminist sau masculinist?
Aşa ce mă amuză când mai aud la câte unii cum se luptă să susţină rasa ariană din care fac parte...mă uit la ei, oamenii în toată firea şi se ceartă pe ideologii de grădiniţă!

P.S.: Când eram eu mic, lumea se alinta cu sentiment, nu aşa...jucărie! Ufff....Unde-s "pui"-urile de-altădată? 

Un comentariu:

  1. But Jessica, I am your father...'s cousin's next door neighbor's sister's roommate!

    RăspundețiȘtergere