luni, 25 octombrie 2010

Spleen cu splin

Pentru că mereu fac nefăcute.
Pentru Victor Ciutacu, care mi-a arătat că se poate scrie nimic despre nimic. Ai dreptate că nu toate muştele fac miere...

Nu ştiu cât timp mă mai prostesc pe aici. De preferinţă cât mai puţin posibil?

Mi-e scârbă de ţărişoară.
Sunt plictisit. Nimic nu îmi mai învârtoşează interesul. Realitatea este sterilă, abjectă şi fetidă.

Nu dau o ceapă degerată şi mâncată de viermi pe Emil Boc şi cei (aproape) 40 de plimbăcioşi, care cheltuie ei cu nesimţire căpiţe de bani pe la New York, ca să facă curul mare şi roşeaţă în obrăjori. Mi-e silă să îmi mai ridic degetul a aprobare, ori de câte ori Băse iese la interval şi vomită vorbe fără sens. Ţâţele cu imprimeu ale Udrei, tupeul grotesc al Robertei şi draconica (pentru unii), dar ineficienta (pentru alţii) moţiune de cenzură mă lasă mai rece ca pe un mort congelat. Sunt sătul până-n gât de politeţuri de complezanţă, cerşătoreală la sfinţi şi concepţii de viaţă retardate.
Mi se rupe de mine, de tine, de toţi şi de toate...chiar şi de cetăţeanca simplă, de la ţară, care se îndeasă într-un autobuz arhiplin şi apoi urlă că stă în înghesuială şi e operată.

Mă amuză cohortele de cetăţeni care intră în greva foamei pentru a protesta, mai ales că la Cârmuitor i se fleşcăie rotula-n deşt de ei şi le dă...bineţe cu gura plină.


P.S.: Anchetatorii cred că au găsit craniul Elodiei. Dar nu au descoperit locul exact dintre Rucăr şi Bran, unde şi-a făcut Cioacă nevoile

2 comentarii:

  1. Sincer, nu ştiu. Dar pe zi ce trece găsesc din ce în ce mai multe motive pentru a mă opri din scris...cel puţin într-un cadru (relativ) public.
    Poate am nevoie de o pauză, sau poate doar de o reevaluare a motivelor pentru a continua. Oricum, în ultimul timp scriu mult, mult mai mult decât aş putea spune, însă aşa ceva nu pot posta aici, sau altundeva.

    Man, I really need a fucking break from me!

    RăspundețiȘtergere