marți, 12 octombrie 2010

Improvise. Adapt. Overcome.



Din fericire, în lume mai există şi oameni care se pot lupta cu destinul şi îl pot înfrânge. Pe alte plaiuri mai luminoase există şi oameni care evadează din meandrele concretului, oricât de hidos ar fi el, şi zboară în căutarea absolutului.
[Oare cu cine face banking?]

Din păcate, la voma noastră de ţărişoară există doar "Băsescu este Dumnezeu, iar Udrea este profetul său". Maximul de performanţă este dat de o duduie care vopseşte asfaltul şi de unu' care trăieşte cu senzaţia că a fost uns faraon peste tarlaua naţională.

2 comentarii:

  1. Faptul ca este implicata Elena Udrea in acest articol este un semnal clar de om care nu ii recunoaste meritele aduse in turism mai ales in ultima parte a acestui an.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eşti simpatic.
    1. Doamna Udrea, adorata ta, este menţionată aici doar pentru a mări prăpastia dintre performanţa internaţională (în cazul de faţă acest băiat uimitor) şi contraperformanţa autohtonă.
    2. Dacă blonda madamă este aşa merituasă, poţi să-mi dai şi mie câteva exemple de schimbări drastice în turismul românesc, de când Întâia dintre Doamnele Portocalii ne-a miruit cu prezenţa sa? Dar te rog, nu socoti şi întrecerile de salvamari, călăritul de biciclete, teleguţe, schiuri, cai şi alte animale încălecabile,datul cu elicopterul, vizitele de curtoazie prin diferite ogrăzi, pozele cu mămăi în gumari şi nu în ultimul rând, frunza. Faimoasa frunză pe care a alipit-o de scrisul ţării, pentru ca străinii să ne rupă hotarele patriei şi s-o ţină tot îmtr-o turistăreală, de la Dunăre la Putna, din Banat până-n Moldova.

    P.S.: Poţi să iei în calcul oricare dintre perioadele ultimului secol, nu numai sfârşitul acestui an.

    RăspundețiȘtergere