luni, 8 februarie 2010

Viitorul sună şi mai bine...abonatul nu poate fi contactat!



"Ministerul le asigură din nou pe mămici că nici un bebeluş nu păţeşte nimic dacă îşi face imunizarea cel mai târziu in luna a zecea. Aceleaşi autorităţi care garanatau pentru serul expirat, în timp ce îl injectau nu mai departe de acum o săptămână în corpul nou născuţilor."
http://www.antena3.ro/

Băi, v-a putrezit axonul?? Nu vă mai dă randament encefalul?? Vi s-a stafidit circumvoluţiunea?? S-a deshidratat nuca şi s-a umplut de mucegaiuri şi mătasea broaştei??
Cum dracu' să imunizaţi viitorii cetăţeni ai pătriucei dragi şi scumpe cu gunoi?? Vreţi să ne ducă moştenirea de handicapaţi notorii spre viitorime?? Ce antena mea de bulgari v-a apucat să injectaţi în copii toate căcaturile expirate??

Sau de fapt...băgaţi bă şi zeamă de vază în seringile alea împuţite şi ziceţi că-i ultimul tip de vaccin universal! Ultima descoperire într-ale farmaciei, cel mai tare din parcare, serul anti-tot! Herpes, TB, TBC, sifilis,cancer, chiar şi gripa porcoasă! Toate sunt învinse cu succes de Captain Inoculum! Tam-Ta-Ra-Raammmmmmm! Here I come to save the daayyyy....şi apare Mr. Muscolo, se încruntă la scârbavnicul virus şi, şiiii....Moleculul Cel Rău fuge mâncând atmosfera exterioară, cu coada pleoştită printre picioare!
Aşa???
Şi totuşi, e degeaba! Dacă nu îl moşiţi pe plod când iese de pe ţeavă şi cu un Guţă sau Salam, degeaba v-aţi mai apucat de reformă! Cica-laca-cichi-cea, eşti tânăr şi frumos şi norocos! Care ursită mai bună ca asta este cea mai potrivită pentru tânărul vlăstar??

Ce mama mă-sii?? Voi vă umpleţi de bani, copilu' e fericit şi poate funcţionează sub efectul Placebo, viitorul ne este asigurat! Suntem deja groapa de gunoi a Europei, poate în maxim 2 generaţii devenim şi Cimitirul Europei! Un loc sterp şi gol, unde ciulinii sunt bătuţi în toate părţile de diferite vânturi venite de la ruşi, plin de buruieni rău mirositoare şi de cruci strâmbe şi mâncate de carii.
Pac-pac, gata cu Românica...s-a dus într-un loc unde nu există nici întristare-nici suspin, nici şomeri şi nici Criză Economică!

Şmecherie cu tichie şi la cur cu pălărie....mişto plan de luptat cu recesiunea! Strângem puţin din dinţi, apoi trecem în Câmpiile Elizee şi scăpăm de toate grijile!
Cool! Abia aştept!
Aoleu! Eu nu sunt imunizat cu porcăriile expirate (nu cunosc starea defensivei mele virale sau dacă sunt chiar acum sub efectul ei; dar şi dacă aş fi, e clar că e marfă second-hand dacă numai atât ştie să facă)! Nu se poate să ader şi eu la programul ăsta de succesuri??...ca scrib, bineînţeles! Vreau să păstrez amintirea neamului în analul planetei! Sau mai bine nu...mă aşez comod pe canapea, mănânc floricele şi mă bucur de Ultimul Spectacol! Las' că nu se face gaură-n stratul de ozon dacă rămânem ne-amintiţi!

P.S.: De ce am impresia că politica "Lolaaaaaaaaa" se aprofundează?? Doar că eu am ceva gene de Gică Contra şi răspund numai cu mărunta strategie "Zărărică-Zărzărea"! Toc tot ce prind! Na!

Un comentariu:

  1. Frăţicule, eu m-am dus frumuşel nainte să vină ninsorile la Cantacuzino şi hop mi-am ţucat o venă cu porcărie din aia, fiindcă am zis: "bre, dacă vor masonii să ne omoare tot o să o facă." nu mi-e frică de cancer or alte chestii, or c-ar putea să-mi crească un al treilea ochi.

    Pentru că sunt extrem de puţini medici în Ro cărora chiar să la PESE de noi, iar cei care sunt pleacă unde sunt plătiţi mai bine. Dar am epuizat subiectul ăsta.

    Dacă nu ne preocupă (hai, dincolo de argumentul sentimental "îngeraşi delicaţi", din moment ce ne-am dezumanizat îndeajuns de mult incât să îi numim plozi) generaţiile viitoare, să-mi fie cu iertare dacă afirm că ne dorim autodistrugerea.

    Acuma scrie şi tu despre ceva mai vesel, cum ar fi preoţii care au sfinţit pârtia de schi din telescaun!

    RăspundețiȘtergere