miercuri, 17 februarie 2010

Of-offf, măi-măăăiiii...



Ce-mi place când e cu pasiunea arzătoare la simţiri! Vomit de atâta exaltare, nu alta!

"M-am despărţit de prietenul meu după 3 ani minunaţi petrecuţi împreună... Aseară m-am mutat de la el... mi s-a rupt sufletul..stau la o prietenă şi m-a adus până aici cu maşina...am discutat la plecare şi a plecat plângînd, spunîndu-mi într-una că mă iubeşte dar că nu mai poate continua... nu ştiu ce să mai înteleg... de vineri mi-a spus că are pe altcineva, şi că aşa încearcă să treacă peste despărţirea asta, dar îmi repetă că mă iubeşte... de ce?
Ajuta-ţi-mă să trec peste asta,vă rog...Orice sfat e binevenit.... "

Înainte de a mă pune pe alte comentarii pline de iubire, se cuvine să ajut acest monument al naturii moarte care se zbate în oceanul învolburat al erosului....totuşi, pentru a intra în atmosfera romantică a îndrăgostiţilor, îmi permiteţi să mă minunez puţin de cantitatea de imbecilitate care poate fi cuprinsă de căpăţâna unei tute?? O fi ceva cu mine, dar pe cuvânt că nu îi pricep vorbili de nici o culoare! Spre exemplu, nu pot înţelege de ce mama ciorilor s-au despărţit ăştia dacă au avut o relaţie de 3 ani minunaţi, la finele cărora ambii au plecat în direcţii opuse, dar cu lacrimi în ochi şi gura plină de declaraţii melodramatice; se îmbăiau în tone de dragoste şi ce e prea mult strică?? Nu mai aveau ce face şi s-au pus pe sporturi extreme??
Apoi...Ce puii mei de iubăciune e aia în care te deztrăbălezi în patul alteia pentru că nu poţi suporta efectele despărţirii?? Parcă atunci când vedeai persoana iubită, câinii se gudurau cu coada plină de colaci cu ciocolată, cerul se înrozea, păsărele cântau vesele şi Dumnezeu te lăsa să îl apuci de picior; cum vine asta "Te iubesc, dar nu mai pot"?? Ce fel de spirale universale şi planuri superioare sunt acolo unde spui "Te iubesc dar dă-te mai acana, că prezenţa ta îmi provoacă greaţă"?? Nu te mai completează jumătatea, nu te mai sprijină, nu îşi mai ia chiloţii care îţi pornesc ţie motoarele romantice??
Ca să nu mai zic de menţiunea cu mutatul; mi se pare mie, sau zâna fără iubire a rămas puţin cam homeless?? Of, săraca păsărică...câte are de pătimit, sărmana, pentru a-şi dovedi dragostea adevărată!
Şi finalul apoteotic...cât de inteligentă poate fi pachiderma senzuală (între dinţi) care scrie pe internet aşa ceva, apoi mai şi cere ajutor?? Chiar crede că cineva o să dea vreun sfat?? Şi chiar dacă îi dă, e atât de tembelă să îl urmeze?? "Eu sunt o făptură frumoasă, iubitoare şi...ăăăă...iubitoare rău de tot, care am avut un handrălău ce mă iubea cu foc timp de 3 ani şi acum le iubeşte pe altele cu practica, pe mine doar cu teoria...sunt prea dobitoacă ca să ies din impas! Vă rog, need hepl!" (ultima oară când am verificat prin cartea de gramatică "ajuta-ţi-mă" nu se scria aşa).
Băi! Chiar sunt eu aşa de porc insensibil, sau disperata asta are probleme cu angrenajul??

Acum sfatul: Draga mea don'şoară, nu ştiu ce o fi în sufletul casanovului (cel mai probabil demonstrează că nu e impotent), dar este clar că în capul tău domneşte vidul. Bagă şi tu o zdrumicare din şunci printr-o afumătoare clubăroasă şi îţi mai găseşti tu şi altă jumătate, că de pro...goriloi cu ceafa lată e plină ţara! Ce dracu' poate fi aşa de greu?? Nu calci pe iubire la fiecare pas, dar eşti prea dobitoc să o vezi?? Nu suntem noi înconjuraţi de floricele pufoşele şi inimoace darnice, dar ignoranţa ne întunecă ochii şi mintea, pentru a nu le vedea?? Beleşte ochii în ce îţi tufleşti încălţările gingaşe şi îţi dai seama după miros (sper măcar că asta poţi să faci şi singurică) dacă ai nimerit dragostea hărăzită ţie...

Exemplarele astea numesc circul de mai sus "dragoste??". Păi teoria spunea că iubirea e cel mai curat simţământ, care dacă te păleşte, te ştanţează pe viaţă; dormi în căcat până-n gât şi cureţi şanţurile cu limba fără să crâcneşti, dacă şi numai dacă sufleţelul pereche te însoţeşte! Păi la voi săgeata lu' Copidon are termen de garanţie?? A trecut data limită şi anticorpii resping parazitul cel scârbavnic?? Vine expirarea şi încep să colcăie viermii prin ventricule?? Câtă puritate şi minunăţenie, n-am ce zice! Te iubesc şi te ador, ca pe-un pui de şarpe chior...
Mi se rupe aorta de milă!

Un comentariu:

  1. Nu te osteni sa ii mai intelegi pe indivizii astia, sunt alta specie. Pe mine la primul "pisi" ma pierd.

    RăspundețiȘtergere