vineri, 5 februarie 2010

În fitze să ne mirosim, sau în bălării să ne halucinăm?


"Aş vrea să mergem în regim de maximă urgenţă, indiferent dacă există sau nu un aviz al Comisiei Europene, pentru interzicerea plantelor etnobotanice, care din nefericire au un efect devastator la tineri şi chiar s-au soldat cu pierderi de vieţi în rândul adolescenţilor. Cred că trebuie să punem piciorul în prag cât mai repede. De aceea, pe miercuri, dacă se poate, domnule ministru, ştiu că lucraţi de ceva timp la actul normativ, nu mai aşteptaţi niciun alt aviz, haideţi să-l adoptăm, pentru că o viaţă este mai importantă decât orice aviz", i-a spus premierul ministrului Sănătăţii, potrivit Mediafax.
http://antena3.ro/

Văd că a dat bleanda în opinia publică şi îi freacă grija de "tinerii teribilişti" care se drogheaz...padon! halucinogează legal şi care, mititeii inocenţi, mai dau şi ortu' popii în toiul iluziei.
Boculeţ zice să le dez-legalizeze cât mai repede. Mi se rupe despre asta! Conforme sau neconforme cu legea, ele se vor consuma...pentru că avem o claie de "tineri doritori de distracţie si suficient de culi să încerce orice".
Problema este alta: cam ce minte (evident în lipsă) trebuie să ai, ca să dai bani pe buruieni şi să visezi cai verzi pe pereţi? Nu contează că legea le aprobă, nu contează că dau sau nu dependenţă...eu sunt curios de ce ai face aşa ceva? Ăştia s-au săturat de educaţie tehnologică (fostul lucru manual de sorginte comunistă) şi vor să ai fantezii cât mai reale cu cearşafuri şi vreo divenie siliconată, dar nu au bani să o împrumute pentru o oră?? Vor să exploreze lumi noi şi ciudate, să simtă fiorul provocat de atacul carcalacilor giganţi, să îşi facă de cap printre energii violacee sau ce pălăria mea, că eu chiar nu pricep! Fac asta din curiozitate?? Din plăcerea de a le goni adrenalina prin vene?? Da' de ce dracu' nu îşi dau foc, ca să vadă cum e?? O să fie cei mai tari din ţară, filmaţi de toate telefoanele ultimul răcnet, o să fie vedete naţionale pe toate posturile!
Mă tot freacă la creieri că legea nu interzice aşa ceva. Cum e posibil ca sărmanul adolescent să moară de la o ţigare...mă rog...mai multe? LEGEA NU LE INTERZICE, DECI SUNT BUNE!

Băi! Din câte ştiu, nu îţi interzice nimeni să îţi decupezi capul cu foarfeca! Nu te opreşte nimeni să îţi împrăştii creierii pe pereţi cu arma de vânătoare a lu' tac-tu, nu te suprimă nimeni la dreptul de a bea acid clorhidric cu degetarul (pentru un gust care durează....până pe lumea cealaltă!)! Dar minune sau nu, nu văd pe nimeni făcînd aşa ceva doar pentru că e legal! Ce mama mă-sii ne alergăm după vişin atâta?? Eu consider că am destulă brumă cenuşie în cap încât să ştiu ce este mai bine pentru mine, fără să îmi dicteze nu-ştiu-ce act normativ!

Mai lăsăţi-mă cu toţi pitziponcii handicapaţi, care dau ochii peste cap din prea multă şmecherie! Măi frate...eşti prost, plăteşti! Mare tragedie, auzi! A nurit un manelist împuţit, un tânăr vlăstar al patriei muribunde! Vai, vai, ce păcat, că cretinu' a crăpat!
Ăştia nu mai pot de bine, vă spun eu! Că dacă le ghiorăiau maţele de foame, nu cred că mai alergau cu limba scoasă la magazinul de vise funebre! Dacă i-a mâncat în cur, acum să se scarpine şi să dea mari cu bravura lor în faţa lu' Burebisata! Precis ăla putrezeşte a doua oară când le-o vedea i-phone-ul blueberry cum lălăie în ghiers de Vijelie!

Bănuiesc că mizeriile astea se fumează. Lăsînd la o parte faptul că eu chiar nu pot pricepe ce au "tinerii doritori de distracţie" - chiar îmi place expresia asta - în căpăţâni de stau cu băţu-n gură mai ceva ca porcu' cu paiul când se schimbă vremea, cine dracu' te pune să te afumi cu ierburi?? Ai auzit că mumiile rezistă în timp şi vrei să te conservi? Sau dacă tot te otrăveşti cu nicotină, monoxid de carbon şi naftalină (plus alte sute de împuţiciuni), câţiva derivaţi de amfetamine nu mai contează??
V-a trebuit chercheleală fumegăcioasă? Da' răposaţi băi şi eliberaţi lumea de imbecili! Nu vă fie frică, că întotdeauna vor exista alţii care să vă ia locul!

Aşa că, hai! Ciocu' mic, publicitate şi lăsaţi-mă cu idioţii care şi-o fac cu mâna lor (tot un gen de educaţie tehnologică se pune, nu??), apoi umblă ca turbaţii şi pun lumea pe jar, că vai ce au păţit inocentele lor trupuşoare!

Un comentariu:

  1. Yo fadăr macăr sacăr ce eşti, sunt eu, ăla de te teroriza mai demult. M-am intors.

    Deci, să moară familia mea, care e problema ta, întâi te iei de modu in care o iubesc pe Iubi mea, acum de obiceiurile mele! Bă joint cu ochi ce eşti, de ce nu îţi iei spîrcâiala asta de blog şi nu-l bagi în 3 litere? Mi-e jenă că impart curcubeul ăstă cu indivizi d'alde mata!

    RăspundețiȘtergere