miercuri, 10 februarie 2010

Dincolo de cuvinte


Dan Diaconescu: „Sunt prea bogat pentru România, nu primesc bani de la invitaţi, n-aş avea ce să fac cu ei"
http://www.cancan.ro/
_________________


http://www.antena3.ro/

________________



http://www.antena3.ro/

_______________

Daniela Lulache a încasat anul trecut venituri care se ridică la 441.000 de euro, adică aproximativ 12.200 de euro pe lună, în calitate de preşedinte şi director general al Fondului Proprietatea.
http://www.antena3.ro/

______________

O altă temă la modă este revizuirea pensiilor de boală, luate pe pile, deci incorect. Este însă ilogic şi nedemocratic modificarea retroactivă a unei legi, că doar cetăţeanul nu şi-a aprobat pensia singur! Bolnav real sau închipuit, statul a fost boul bălţii şi a îngăduit o nemernicie, deci el ar trebui să plătească. Şi eu încerc să păcălesc pe oricine, în avantajul meu; dacă ţine, bine, dacă nu, nu. Datoria mea este să încerc. Nu??
Totuşi, le dau dreptate şi acelora plini de indignare, care abia aşteaptă măsura aceasta: "Eu de ce să mă spetesc 12 ore/zi la un căcat de servici pentru 600 lei şi alţii să se crăcească acasică şi să fie recompensaţi cu 8-900 lei, doar pentru că au avut diferite înaintări pe la medici sau primării?? Las' să le ia toţi banii! Au avut chef de frecat menta?? Nu mă interesează de soarta lor, dacă îi mai angajează cineva sau putrezesc în case de foame! Pur şi simplu nu este corect, nu este normal ce se întâmplă acum!"

Nu ştiu ce să mai zic, dar eu m-am săturat de bilibistroceala dementă care domneşte pe la noi! Nu o să ne facem bine niciodată...Aşa că sper din tot sufletul să nu apuc vârsta pensionării, cel puţin nu aici. Ori plec unde-oi vedea cu ochii (pe sistemul "Io-l chemam pe lup încoace, el fugea-ncotro vedea"), ori, dacă nu voi putea beneficia de izbăvirea aceasta, poate am noroc să dau peste vreun şofer beat - sau mă rog, să dea el peste mine, dimpreună cu camionul pe care îl conduce dormitînd.
Apoi...end of story, finish, caput, aleluia şi-un praz verde! Măcat am scăpat de stres!

Dar, ca să închei într-o notă optimistă, vă reamintesc că guvernăcioşii se dau de ceasul morţii să ne scoată din criză...cu orice preţ şi indiferent de costurile suportate pe spinările noastre!

Un comentariu:

  1. Cumplit lucru, despre Maestru am sa scriu si eu, deoarece am fost marcata de prezenta lui la comcert unde am stat in primul rand.

    Jegos jegos jegos sistem putreda si pestilentiala gasca de rigiitori care ne cond... jefuiesc.

    Eu de mica ii ziceam tatei ca vreau sa fiu 'pensionara nemtoaica' dupa ce la Mamaia, al resort-urile spa de 4 stele vedeam nemtoaice blonde de 60 de ani care aratau de 40, fericite, care mancau inghetata si radeau cu pofta si sprechuiau nemteste. I-am zis ca o sa strng bani si o sa ma duc la Munchen sau la Koln sa imi petrec "anii de chihlimbar".

    RăspundețiȘtergere