miercuri, 30 septembrie 2009

M-am iubit cu Mama Natură...


...Pentru că am băgat ca Mig-ul, în ultimele 2 zile, vreo 20 kilometri cu auto-pingeaua diesel din dotare. O plăcere cam de nevoie...dar amănuntul acesta minoritar nu mai contează; important e întotdeauna rezultatul, nu?

EEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....APLAUZE! Să vină televiziunea*! Vreau să mă zgâiesc la mine însumi cum îmi zâmbesc prostit dintr-o plăsmoacă din aia uriaşă!! Vreau reportaje la ziar, reclame sclipicioase pe stâlpi! (Sper să nu fiu confundat cu vreo persoană dispărută...)Sau măcar o diplomă platinată, înmânată special şi fără număr, de înşuşi cel mai tare dintre bulibaşi! Să moară Franţa!
Să vadă toţi cât de mult îmi iubesc eu ţara, câte sunt pornit să fac pentru a o păstra mai curată, mai proaspătă şi plăcut uscată prin anumite locuri! (de obicei, acelea pe care le frecventez mai des)

E oficial! Deşi mi se cam pare o ditamai porcărie de imagine numita Earthday (dacă ar fi "Earthyear", poate ar fi jucat rolul acelei picături - mai exact molecule - din ocean), EU PROTEJEZ MEDIUL - DAR MĂ PROTEJEZ ŞI PE MINE, ÎN ACELAŞI TIMP! (rânjesc larg, iar în colţişorul drept al buzişoarelor îmi înfloreşte cu un CLINC!! sonor şi cristalin o steluţă orbitor de imaculat de albă, de-ţi fură toată privirea)


P.S.: Când eram (mai) tânăr şi (mai) neliniştit, potenţa sportivă mă ţinea până pe la vreo 25 km pe zi. Nu că mă laud...doar că mă mai dau şi eu mare, uneori chiar ocean!

*De ce numai rozalii balonaţi de pe lângă cârma ţărişoarei să aibă parte de faimă, când se dau ei mari eroi că fac sport zilnic? Doar pentru că mai urcă vreo 2 etaje cu aparatul mergător propriu? Păi în ritmul acesta....te pomeneşti că o să te numeşti mare atlet şi când roteşti privirea de la stânga la dreapta, clipeşti, ori respiri! Sau când înghiti de cel puţin 100 de ori pe zi! Pentru că şomoiogul alimentar face mişcări peristaltice prin tubul digestiv, pentru a evolua în starea de agregare a îngrăşământului NATURAL! (tot cu natura, deci ce mai vreţi??)

Deoarece se spune că orice sport (chiar şi sticlismul şi halberele) ajută la ambient, rezultă că ei sunt mediatizaţi ca fiind ocrotitori de seamă ai planetei! Prin deducţie logică, şi eu merit un premiu....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu